Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha neos by Crazy Kuree

<< < (25/26) > >>

mhr-team:

--- Citat: Lazo - 07 Ožujak, 2010, 04:12:04 ---ma zvjer... samo kure bit će ti anto jebena konkurencija  :laughing7:

--- Kraj citata ---

šuti ba lazo, sad će ga kure još više nabrijat, hehe...
ma trebam ja prvo složit, a kako je krenilo čika kure će promjenit još 10 kiteva dok ja nesklopim, izać će do tad i polini evo 16  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

još jednom svaka čast kure  :icon_thumright:

Crazy Kuree:
Hvala dečki  :icon_biggrin: ma et na trka je dokaz da nije sve u dijelovima već u štelanju, imo je sve jače xD al nije problem da ja dođem i poštelujem tu buduću konkurenciju  ;D auspuh neću ni skoro mjenjat a kit možda jednog lijepog divnog dana, dokle god sam zadovoljan dobro je

mhr-team:

--- Citat: Crazy Kuree - 10 Ožujak, 2010, 22:55:00 ---Hvala dečki  :icon_biggrin: ma et na trka je dokaz da nije sve u dijelovima već u štelanju, imo je sve jače xD al nije problem da ja dođem i poštelujem tu buduću konkurenciju  ;D auspuh neću ni skoro mjenjat a kit možda jednog lijepog divnog dana, dokle god sam zadovoljan dobro je

--- Kraj citata ---

ma nisam ja kure real madrid  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:  pa da ispadnem u 1/8 finala  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
vidimo se u finalu ako sklopim  ;D
živio 100 god  :icon_thumright: i da mogli bi na kavicu jednu tu u os? ajd čut ce mo se prek fejsa  :icon_thumright:

Crazy Kuree:

--- Citat: mhr-team - 11 Ožujak, 2010, 00:33:38 ---ma nisam ja kure real madrid  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:  pa da ispadnem u 1/8 finala  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
vidimo se u finalu ako sklopim  ;D
živio 100 god  :icon_thumright: i da mogli bi na kavicu jednu tu u os? ajd čut ce mo se prek fejsa  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a čuj kupi jači kit a kupit ćeš, i auspuh i napravimo to da ide da leti hahah ma morat ćemo na jednu kavicu da popričamo kako šta na koji način, i neću se prijavit onda na trki kojoj ti budeš, nemam muda onda  :laughing6:

igor.sb:
dobar mi je i taj neos i taj setup al ne sviđa mi se bas

ajmo na kavu, svi kod ivkulje cemo se utrpat  :toothy3:

kako je to lijepo kad sam sebe pozoves  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju