Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha neos by Crazy Kuree
mhr-team:
--- Citat: Lazo - 07 Ožujak, 2010, 04:12:04 ---ma zvjer... samo kure bit će ti anto jebena konkurencija :laughing7:
--- Kraj citata ---
šuti ba lazo, sad će ga kure još više nabrijat, hehe...
ma trebam ja prvo složit, a kako je krenilo čika kure će promjenit još 10 kiteva dok ja nesklopim, izać će do tad i polini evo 16 :laughing7: :laughing7: :laughing7:
još jednom svaka čast kure :icon_thumright:
Crazy Kuree:
Hvala dečki :icon_biggrin: ma et na trka je dokaz da nije sve u dijelovima već u štelanju, imo je sve jače xD al nije problem da ja dođem i poštelujem tu buduću konkurenciju ;D auspuh neću ni skoro mjenjat a kit možda jednog lijepog divnog dana, dokle god sam zadovoljan dobro je
mhr-team:
--- Citat: Crazy Kuree - 10 Ožujak, 2010, 22:55:00 ---Hvala dečki :icon_biggrin: ma et na trka je dokaz da nije sve u dijelovima već u štelanju, imo je sve jače xD al nije problem da ja dođem i poštelujem tu buduću konkurenciju ;D auspuh neću ni skoro mjenjat a kit možda jednog lijepog divnog dana, dokle god sam zadovoljan dobro je
--- Kraj citata ---
ma nisam ja kure real madrid :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: pa da ispadnem u 1/8 finala :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
vidimo se u finalu ako sklopim ;D
živio 100 god :icon_thumright: i da mogli bi na kavicu jednu tu u os? ajd čut ce mo se prek fejsa :icon_thumright:
Crazy Kuree:
--- Citat: mhr-team - 11 Ožujak, 2010, 00:33:38 ---ma nisam ja kure real madrid :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: pa da ispadnem u 1/8 finala :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
vidimo se u finalu ako sklopim ;D
živio 100 god :icon_thumright: i da mogli bi na kavicu jednu tu u os? ajd čut ce mo se prek fejsa :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a čuj kupi jači kit a kupit ćeš, i auspuh i napravimo to da ide da leti hahah ma morat ćemo na jednu kavicu da popričamo kako šta na koji način, i neću se prijavit onda na trki kojoj ti budeš, nemam muda onda :laughing6:
igor.sb:
dobar mi je i taj neos i taj setup al ne sviđa mi se bas
ajmo na kavu, svi kod ivkulje cemo se utrpat :toothy3:
kako je to lijepo kad sam sebe pozoves :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju