Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha neos by Crazy Kuree
robert:
koliko mjesta imaš između kilera i prednjeg kotača? mislim kad jako zakočiš da bi kotač mogao doć do kilera i oštetiti istog. :dontknow:
Crazy Kuree:
--- Citat: robert - 19 Srpanj, 2009, 14:05:51 ---koliko mjesta imaš između kilera i prednjeg kotača? mislim kad jako zakočiš da bi kotač mogao doć do kilera i oštetiti istog. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Probavo sam i nemože :icon_thumright: danas sam 9 sati radio skuter, kurblo ko lud a latica jedna pukla pa zamjenim, opet kurblo- neće da upali, pa skužim struju baca u crijevo od vode, jer nema lulice od svjećice, i opet neće da upali xD ni pomoću start spreja, i et nakon stalnog skidanja i čišćenja svjećice upalio jedva, dimio ko lud jer se nakupilo i benzina i svega u bloku i cilindru... prima samo pun gas, sutra štelanje
Crazy Kuree:
--- Citat: doritos - 19 Srpanj, 2009, 12:55:45 ---...fora projekt i zanimljivo mi je to uvjek prebacivanje sa ac na lc :icon_thumright:...samo due na yasuni r? probaj pa javi kako ti radi i kako ide, dal vrti i dal ga gusi dosta... :)
--- Kraj citata ---
Ide dobro, dosta bolje već sa replicom Ac, a nije uštelan do kraja, treba plave opruge na sredni položaj da u startu ne gubi ništa, i lamelice od 0.35 treba zamjenit sa 0.25, jer nema dobar odaziv na gas do 70 km/h sa tim 0.35...
Crazy Kuree:
Evo jedna nova slika... bosna tjunnnn-malossi naljepnica 1ks više :icon_biggrin:
trenutni setup:
Due+ prerađen by JA
yasuni C16 + malossi naljepnica :headbang:
polini evolution speed control 4.75g bgm valjci
prirubnica pod 45, subframe
delta-plave opruge skoro do kraja nategnute
Dellorto phbg 21bs 85 dizna+ stage6 duble layer gljiva
rms remen
torsion controler i crveni malossi centralni
polini sekundar
TP raceing radilica
= prejeben zvuk i dosad najjače što sam vozio :toothy10: