Tehnički kutak > Injection

pumpa goriva

<< < (6/7) > >>

amirdjonlic:
 :icon_scratch: da je 7.5 bari nebi se moglo drzat prstom na kablu od benge a lahko se drzi bez problema

Kamba:
...kompresor bi trebao davat tlak u injektor,znaći tlak pod kojim se gorivo ubrizgava u cilindar....ali nisam ni ja 100% siguran u odgovor... :icon_thumright:  ..nebi htio pametovovat.... :icon_thumright:

Lenko:

--- Citat: amirdjonlic - 26 Kolovoz, 2012, 12:15:15 --- :icon_scratch: da je 7.5 bari nebi se moglo drzat prstom na kablu od benge a lahko se drzi bez problema

--- Kraj citata ---
Po servisnom priručniku...

Lenko:

--- Citat: Kamba - 26 Kolovoz, 2012, 12:17:35 ---...kompresor bi trebao davat tlak u injektor,znaći tlak pod kojim se gorivo ubrizgava u cilindar....ali nisam ni ja 100% siguran u odgovor... :icon_thumright:  ..nebi htio pametovovat.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Jbg, sad si se ufatio u kolo, pa igraj...jedno je pritisak sa kompresora, a drugo je pritisak sa pumpe...

Kamba:

--- Citat: Lenko - 26 Kolovoz, 2012, 12:31:22 ---
--- Citat: Kamba - 26 Kolovoz, 2012, 12:17:35 ---...kompresor bi trebao davat tlak u injektor,znaći tlak pod kojim se gorivo ubrizgava u cilindar....ali nisam ni ja 100% siguran u odgovor... :icon_thumright:  ..nebi htio pametovovat.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Jbg, sad si se ufatio u kolo, pa igraj...jedno je pritisak sa kompresora, a drugo je pritisak sa pumpe...

--- Kraj citata ---

...nemam ti šta lagat,nisam toliko duboko ušao u svijet injection 50-tki... :icon_thumright:

...nadao sam se pojašnjenju od tebe.....vidi se da znaš dosta o tome.... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju