Općenito > Oprema
marushin kacige
black-rox:
Ima ju meni frend nosio ju i mogu reć da vrijedi 1400kn,ja sam ju htio sebi kupiti,ali šonje od naših trgovaca nemaju broja,i ne žele naručiti samo jednu kacigu :angry9:
robert:
ovi u motormaniji su naručili jednu za mene i ako nebude odgovarala nije problem!
black-rox:
--- Citat: robert - 24 Svibanj, 2008, 22:31:23 ---ovi u motormaniji su naručili jednu za mene i ako nebude odgovarala nije problem!
--- Kraj citata ---
Ja sam bio u rijeci u marcel-moto i on mi tamo kaže da ovi u motormaniji ne žele naručiti,sad ko je tu lud,ma iskreno više mi pun k**ra* tih HR dućana,jaknu sam naručio od IXS prošle godine u 10mjesecu još nije stigla,a ni neće nikad stić,ako nije do sada :angry9:
mrcina:
što ne uzmeš airoh mathise flip up kacigu za 1200kn kod bencony jako dobra kaciga te jeftina za taj tip kacige.
te-te-ac:
--- Citat: vjeko86 - 24 Svibanj, 2008, 19:22:54 ---ima ti ju te-te-ac :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kaciga za te pare je super - mislim ono dizajn i tako to - ja imam onu mat shivan dragon - uglavnom znam da je ta mat kaciga cijela naljepnica - kad je bila na podu malo se otepo komadic pa vidim -(sutra stavim slikicu )
inace imao sam jedan udarac jaci i kaciga je ono full super - samo se otvorio vizir kad sam se nasao na podu -pao sam s stand up wheelie nekako i opizdio odostraga - da je nije bilo -mozda nebi ni mene bilo ko zna :icon_scratch:
ono za te pare... :munky2: - eto toliko od mene -
ako nades nesto bolje kupi - nemoj sad mislit da je to da best - pogledaj oko i tako to - sve u svemu imaj kacigu bilo kakvu
i da sta ce ti XXL pa ja sam onako prosjecno glavat pa mi je M taman :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju