Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Yamaha Aerox -> ZG - Mali Lošinj

<< < (4/5) > >>

bigone_sf2:

--- Citat: marko_AeRoX - 21 Kolovoz, 2012, 15:05:22 ---Svaka čast  :icon_thumright:

Vidim da jedino ekipa s Aeroxima piše ovakve putopise. Prije par tjedana je kolega s foruma Aeroxom u Borik išao... Piaggio trta?  :laughing7:

--- Kraj citata ---

:toothy9:

stunt_master:
Odlicno, a potrosnja jos bolja  :notworthy:

3alfa3:

--- Citat: danyq7 - 20 Kolovoz, 2012, 09:38:57 ---Pređeni kilometri su po skuterovom satu veći ali pošto brzinomjer pokazuje 10 % veću brzinu onda nije ni kilometraža točna
--- Kraj citata ---

Ne nuzno, cak bi rekao da si u krivu, jer zanimljivo, svi motori manje vise lazu na brzinomjeru nekih 5-10%, ali prijedjena kilometraza je u pravilu tocna (mozda 1-2% kriva, al to moze biti zbog dimenzije guma).

Tako da si trosio vjerojatno i manje nego sto mislis.
Ako zelis tocno znat kako ti radi pokazivac kilometraze, upali GPS i napravi 5-10 km po mogucnosti na ravnoj cesti bez zavoja uzbrdica, nizbrdica....

danyq7:

--- Citat: bigone_sf2 - 21 Kolovoz, 2012, 15:00:24 ---Kakva je bila situacija sa policijom?

--- Kraj citata ---

Ni jednom nisam naišo na policiju. Valjda zato što sam putovo u jutarnjim satima pa onda još ne izlaze na teren.

Veljo:
Kolega čestitam!  :headbang:

Drago mi je da se još netko upušta u takve pothvate. Nadam se da će nas biti sve više na "dalekim" putovanjima sa 50-icama i da će ljudi koji se boje razbit predrasude i krenuti bespućima Hrvatske bez straha.

Jer, vjerujte mi, fakat je super!  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju