Tehnički kutak > Tuning skutera
Malo sam uredio svoju Runnericu...
Rossi:
ja bas neku noc mjerio sa gps-om brzinu po satu na runneru je pokazivo 92 a na gps 87 ....prosjecna brzina tokom jednog sata voznje 60 km/h :) i kad god sam izmjerio brzina max je bila 85-87 po gps ...po satu od runnera 90-92....
i jos sto mi je zapalo za oko u ovoj temi...91 uzbrdo sa dvoje ?? jel se ti salis ili ozbiljno :D ...mozda da je brdo 1% uspon i da imate 40 kila ukupno vas dvojica onda ok :D ovako ...mani te price...naslusam se u ovom svom gradu te price svaki dan :D ...kao ono serijala runner bez blokada 110 :P ili jedan na aeroxa stavio malossi sport 70 i tt ima i ide 147 sa dvoje :P mislim .... :drunken_smilie: :'( za plakat :D
DJ RUNNER RACE:
--- Citat: Rossi - 30 Svibanj, 2008, 17:07:47 ---ja bas neku noc mjerio sa gps-om brzinu po satu na runneru je pokazivo 92 a na gps 87 ....prosjecna brzina tokom jednog sata voznje 60 km/h :) i kad god sam izmjerio brzina max je bila 85-87 po gps ...po satu od runnera 90-92....
i jos sto mi je zapalo za oko u ovoj temi...91 uzbrdo sa dvoje ?? jel se ti salis ili ozbiljno :D ...mozda da je brdo 1% uspon i da imate 40 kila ukupno vas dvojica onda ok :D ovako ...mani te price...naslusam se u ovom svom gradu te price svaki dan :D ...kao ono serijala runner bez blokada 110 :P ili jedan na aeroxa stavio malossi sport 70 i tt ima i ide 147 sa dvoje :P mislim .... :drunken_smilie: :'( za plakat :D
--- Kraj citata ---
evo, to je istina da se naslušaš svakakvih gluposti...mislim kaj ja sve ćujem, to nije normalno, a najbolja mi je fora kad mi je jedan lik rekao da se vozio 188km/h na runnerici...kad se okrene kontakt prvo što piše je 188, a on meni tvrdi i tvrdi da se je on tak brzo vozio,a ja mu se smijem u facu...ja imam Runnera i maximalno što sam se vozio bilo je 100 km/h ali u laganu nizbrdicu...imam motor 2 god i 2 puta sam došao do te brojke 100...po ovim prićama mislim da meni brzinomjer dosta realno pokaziva i da nelaže puno...
Hebo:
da i ja imam skuter 2 godine i isto mi je maksimalna bila 100 km/h i to niz nadvoznjak ;D
Rossi:
niz nadvoznjak uredu :D ....mada i po pravcu moze doci do 100 na satu ali ako te posluzi jak vjetar sa ledja i ako se sagnes iza stakla onog :D
Grozni:
ljepse mi izgleda bez naljepnica bolid. onak mi nekak vuce na neku space formulu na daljenski koja mora imat po sebi spice i strelice da izgleda da ide brze. Ovak zgleda agresivnije, probaj nabavit manje zadnje zmige al sa karbon efektom prek stakla, tak nesto i za prednje karbon look (to se barem meni svida).
Ja kad se vozim 40 pise mi 0, kad se vozim 50 pise mi 40, kad se vozim 100 pise mi 80, kad sam na 120 onda meni pise 100. mjerio sa gps-om. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju