Tehnički kutak > Tuning skutera
Malo sam uredio svoju Runnericu...
DJ RUNNER RACE:
...e možeš mi reć kak ti ide Runnerica sa TT-om i Multivarom...ja imam sad TT-a i motor mi nejde baš najbolje zato jer mi je mehanićar krivo naštelao prijenos, pa me zanima kak se ponaša sa multivarom
lucky_boy:
Ma ide dobro...lijepo vuce, 109 max po satu sam iso, moze na zadnjeg- ja nisam vozio, al kolege koje znaju su vozili predamnom...zadovoljan sam...kad stignem, stavim i neki video pa vi onda komentirajte...
DJ RUNNER RACE:
...samo mi reci jel oće normalno u veći brijeg, i kad voziš dva...jer meni sad s tt jedva u veći, ak stanem slućajno nemogu krenut...jel ti možeš krenut...jel si stavio bjeli centralni ili si ostavio serijski...a rolice si stavio koje si dobio uz multivar, jel tak
lucky_boy:
Ma ide u uz brijeg i niz i svakako...s dvojicom 91 max...ostavio sam serijski jer je tvrdji, a rolice sam stavio 3 od multivara(7.2gr) i 3 od auspuha(4.8gr)..moram kupit sad od 6.1 gr da budu sve jednake, jer je tako bolje...
replcnt:
tablica ok, skini retrovizore, bez nalja je super, čist, i žmige male, i NEmoj tablicu na deklo, odvratno je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju