Sportski kutak > Sve vezano za stunt
te-te-ac @ roXXX
fic:
svaka cast care, je**** ti ide!! :headbang: :headbang: jel mi mozes rec koja je to kaciga? ???
te-te-ac:
to je kaciaga marushin - shivan dragon
da kaciga nema DD kopcu jucer bi mi frknila bi a onda neznam kak bi proso :happy3:
kaciga je zakon - provjereno :laughing7: :toothy10:
bas sad ste nasli ovu temu - jel to neka zajebancija ili ?? :toothy10: :laughing1: :drunken_smilie: :headbang: :binkybaby:
jebada stari :toothy11:
White:
--- Citat: te-te-ac - 24 Svibanj, 2008, 11:58:17 ---evo moj prvi filmic s aeroxom - nemam roxa ni mjesec dana tako da - molim mir :toothy9:
pljujte, serite radite sta ocete samo ja znam da uzivam u ovakoj zajebanciji :headbang: :glasses9: :happy3: :hello:
--- Kraj citata ---
rate 4/5 treba poraditi na relaciji :) ali inace video prva liga i napokon pjesma koja ide uz ovakvo nesto :headbang:
Kenny:
Bitno da je marushin na glavi :icon_thumright:
te-te-ac:
--- Citat: White - 02 Rujan, 2008, 23:59:11 ---
rate 4/5 treba poraditi na relaciji :) ali inace video prva liga i napokon pjesma koja ide uz ovakvo nesto :headbang:
--- Kraj citata ---
relacija na prednjem DA ali na zadnjem NE! po zadnjem ide koliko ja ocu :laughing7:
zasto - ko se da gledat mene kak vozim na zadnjem nekih 5km - drugo da štrikam trikove u voznji ali tome nisam vjest :happy3:
video traje onak za pogledat - nist dugacko, nema teme samo smontirano za pogledat i to je to
drago mi je da vam se sviđa :toothy9: :toothy10:
montirao bi sad jos nest malo sto imam prije karambole - kad uvatim vremana okacim vamo :headbang: :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju