Sportski kutak > Sve vezano za stunt
te-te-ac @ roXXX
te-te-ac:
yep! bio ja - ma nisam se htio glupirat nije bilo mjesta
sad kad sam bio u nasicama na lapovcu - reko sam nema vise zajebancije cim ima vise od 2 motora na nekom manjem prostoru jer je bilo KIRBAJA :nono: :toothy3: :sad1:
Hostage:
--- Citat: te-te-ac - 02 Lipanj, 2008, 22:53:01 ---yep! bio ja - ma nisam se htio glupirat nije bilo mjesta
sad kad sam bio u nasicama na lapovcu - reko sam nema vise zajebancije cim ima vise od 2 motora na nekom manjem prostoru jer je bilo KIRBAJA :nono: :toothy3: :sad1:
--- Kraj citata ---
aa...da sam znao...vidio sam tog aeroxa...dignuo si ga jednom na zadnji kad sam ja vidio...tam odma na ulazu...i zapamtio sam taj motor...i kak ti je bilo na moto susretu u Miholjcu
Lule_50:
svaka čast..... :icon_thumright: i svidja mi se kaciga,prejebena je :toothy9:
te-te-ac:
--- Citat: Hostage - 03 Lipanj, 2008, 00:01:46 ---
--- Citat: te-te-ac - 02 Lipanj, 2008, 22:53:01 ---yep! bio ja - ma nisam se htio glupirat nije bilo mjesta
--- Kraj citata ---
aa...da sam znao...vidio sam tog aeroxa...dignuo si ga jednom na zadnji kad sam ja vidio...tam odma na ulazu...i zapamtio sam taj motor...i kak ti je bilo na moto susretu u Miholjcu
--- Kraj citata ---
bilo je ok - nisam nista pio -bio full trezan - svugdi bude bar nesto dobro za zapantit :icon_thumright:
black-rox:
Jako lijepo samo naprijed,imaš dobru kacigu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju