Sportski kutak > Sve vezano za stunt

te-te-ac @ roXXX

<< < (5/10) > >>

te-te-ac:
yep!  bio ja - ma nisam se htio glupirat nije bilo mjesta

sad kad sam bio u nasicama na lapovcu - reko sam nema vise zajebancije cim ima vise od 2 motora na nekom manjem prostoru jer je bilo KIRBAJA  :nono: :toothy3: :sad1:

Hostage:

--- Citat: te-te-ac - 02 Lipanj, 2008, 22:53:01 ---yep!  bio ja - ma nisam se htio glupirat nije bilo mjesta

sad kad sam bio u nasicama na lapovcu - reko sam nema vise zajebancije cim ima vise od 2 motora na nekom manjem prostoru jer je bilo KIRBAJA  :nono: :toothy3: :sad1:

--- Kraj citata ---

aa...da sam znao...vidio sam tog aeroxa...dignuo si ga jednom na zadnji kad sam ja vidio...tam odma na ulazu...i zapamtio sam taj motor...i kak ti je bilo na moto susretu u Miholjcu

Lule_50:
svaka čast..... :icon_thumright: i svidja mi se kaciga,prejebena je :toothy9:

te-te-ac:

--- Citat: Hostage - 03 Lipanj, 2008, 00:01:46 ---
--- Citat: te-te-ac - 02 Lipanj, 2008, 22:53:01 ---yep!  bio ja - ma nisam se htio glupirat nije bilo mjesta

--- Kraj citata ---

aa...da sam znao...vidio sam tog aeroxa...dignuo si ga jednom na zadnji kad sam ja vidio...tam odma na ulazu...i zapamtio sam taj motor...i kak ti je bilo na moto susretu u Miholjcu

--- Kraj citata ---

bilo je ok - nisam nista pio -bio full trezan - svugdi bude bar nesto dobro za zapantit  :icon_thumright:

black-rox:
Jako lijepo samo naprijed,imaš dobru kacigu :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju