Općenito > Trgovine
đe kupit karike?? 47.00 1.5 debljina, rms ili neke za malo marki, u zg
Suhy:
gdje kupit karike rms za kit trofi, 47.00 1.5 debele u zagrebu bilo je prije u benceku sad nema vise, glupo mi je mallosi kupovat za 270 kn,
danyq7:
u autokresi bi trebali imat rms karike jer prodaju rms klipove, pa onda valjda imaju i karike na lageru. Za kvalitetu tih karika nisam bas siguran, ako si u mogucnosti kupi rade malossi karike ili tako nesto. Ja sam nedavno u skutermoto uzeo karike za malossi sport isto 47 i platio ih ispod 100kn.
Suhy:
--- Citat: danyq7 - 16 Kolovoz, 2012, 20:07:57 ---u autokresi bi trebali imat rms karike jer prodaju rms klipove, pa onda valjda imaju i karike na lageru. Za kvalitetu tih karika nisam bas siguran, ako si u mogucnosti kupi rade malossi karike ili tako nesto. Ja sam nedavno u skutermoto uzeo karike za malossi sport isto 47 i platio ih ispod 100kn.
--- Kraj citata ---
hvala na odgovoru, daj mi reci kad si to uzimao?? i daj mi reci jel to isto 1,5 debljina jer je cijena razlika gro u benceku 1.2 je 100 i nes kuna a 1,5 je skoro 300
JogFromYamaha:
đe?
a pri čike mesara
10 deka karika
pazi rms karike su razlicitih debljina pa pazi da odaberes prave
neven92:
imas u autokresi rms karike posebno za kupit.....al kvaliteta.....trebal sam slikati :toothy12: al mozda samo losa sreca...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju