Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli AC - savijet za base kit
Grale:
radilicu nebi bilo potrebno mjenjat ako nisu ležaji prozujali...
zato zamjeni ležaje i semeringe,to je 300 kn troška za dijelove...
ako se razlete ležaji dok staviš novi kit,onda će ti šteta bit puno veća...
radilicu dok izvadiš van,odneseš nekom ko balansira radilice da vidi dal je u balansu,ak je,vratiš ju nutra i gas
pajo:
nije mi jasno zašto radilicu nosit na provijeru(balansiranje)nakon vađenja iz blokova ako je sve u redu bilo?
dhorvat:
--- Citat: pajo - 17 Kolovoz, 2012, 12:11:09 ---nije mi jasno zašto radilicu nosit na provijeru(balansiranje)nakon vađenja iz blokova ako je sve u redu bilo?
--- Kraj citata ---
Točno to! Pa nisi budala da ćeš na silu vadit radilicu van. Plastični čekić i maticu na navoj pa lupaš po matici. I to polako da po malo izlazi iz lagera/bloka.
Uglavnom, ako to nisi nikad radio bolje daj nekom ko je, ak ipak hoćeš sam probati pitaj ovdje svaku sitnicu pa ćemo te navesti na pravi put :icon_biggrin: Uglavnom, base kit na serijskoj radilici ide bez problema, trajnost skoro ko serijala, ali bez 17,5 ili 19 fergazera nemoj niti slagati kit gore.
pajo:
ma se častimo novim info ;D
Hvala bogu u fao ima toliko obrađenih tema u vezi rastavljanja i sastavljanja blokova da ne fali...
marino44:
sve je naruceno ...
odlucio sam se za tp trophy pojacanu radiicu lezajevi, semerinzi i malosi fly kuplung posto sta je izlizan sve skupa 2000 kn
Moj setup bi bio sljedeci
kit :tp trophy
Remen :malossi special belt
Kuplung: malosii fly
Variomat:orginal
Karburator dellorto 12, kupit cu 17
auspuh: gianelli reverse
Zuta centralna susta mallosi
i stavit cu rolice koje su dosle uz auspuh 4.5 g
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju