Općenito > Generalno o skuterima
Deak top-runner
bigfan:
Nepase Deak na serijsku granu,ja sam stavljao na Apirliu 4Road i samo odes kod nekoga tko se bavi montazom auspuha i on ti napravi cijev koja ti pase na granu a s druge strane na auspuh i to je to netreba se mjenjati grana,ja sam to dao raditi i za 100 kn su mi to napravili i nosac su mi napravili
vx:
Postoje 3 vrste grane za runnera vx/vxr.
1. auspuh bez katalizatora s polugranom, i još ima mala grana od glave
2. vx/vxr do 2006.god ili kraj 2005. god. odvojeno imaš auspuh, odvojeno granu. (prepoznaš ga po tome što ima onaj "kromirani" prsten na kraju auspuha, i ima povrat plinova)
3.od 2006 pa nadalje. odvojeno imaš aupuh i granu. ali ova je grana je nešto duža nego kod starijih modela
i sad ti lijepo kažeš deaku koju imaš granu i on ti po tome napravi.
mene je to pucalo pa sam kupovao te auspuhe, imao sam 2 serdarevića i upravo ovakvog Deaka. sve je to bacanje para.....
vx:
Pogledaj malo ovu temu---> http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,28603.20.html
ja sam svog Deaka prodao Fic-u. Možda ga prodaje pa ga pitaj :icon_biggrin:
krakati:
--- Citat: vx - 17 Kolovoz, 2012, 15:53:23 ---Postoje 3 vrste grane za runnera vx/vxr.
1. auspuh bez katalizatora s polugranom, i još ima mala grana od glave
2. vx/vxr do 2006.god ili kraj 2005. god. odvojeno imaš auspuh, odvojeno granu. (prepoznaš ga po tome što ima onaj "kromirani" prsten na kraju auspuha, i ima povrat plinova)
3.od 2006 pa nadalje. odvojeno imaš aupuh i granu. ali ova je grana je nešto duža nego kod starijih modela
i sad ti lijepo kažeš deaku koju imaš granu i on ti po tome napravi.
mene je to pucalo pa sam kupovao te auspuhe, imao sam 2 serdarevića i upravo ovakvog Deaka. sve je to bacanje para.....
--- Kraj citata ---
a cuj prodaje covjek samo top za 500kn pa sad neznam ak bi se isplatilo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju