Općenito > Generalno o skuterima
Deak top-runner
krakati:
ovako brat bi mozda uzo auspuh za runnera 200 svida mu se taj deak top http://imageshack.us/photo/my-images/4/tophexa.jpg/ al je problem grana, dali se grana mora kupiti odvojeno?
svbeljan:
mislim, tj. gotovo sam siguran da se serijski auspuh makne i na serijsku granu se stavi samo taj deak top
trebao bi biti plug & play
steeef:
gotovo sam siguran da su svi ili dali radit novu granu il napravili polugranu pa ju navarili na serisku jer nije isti fi ulazne cijevi u deak i seriski spuh.
Aleksandar:
Grana ide posebno. Znaci deak-grana-grana u glavu.
na stare runnere znaci ne-redizajn do valjd 2004 god paše stara grana koja ide u glavu motora jer je šira, na redizajnima se mora kupit druga(od starog modela) jer je serijska pretanka i auspuh pušta na spoju.
krakati:
--- Citat: Aleksandar - 16 Kolovoz, 2012, 18:14:49 ---Grana ide posebno. Znaci deak-grana-grana u glavu.
na stare runnere znaci ne-redizajn do valjd 2004 god paše stara grana koja ide u glavu motora jer je šira, na redizajnima se mora kupit druga(od starog modela) jer je serijska pretanka i auspuh pušta na spoju.
--- Kraj citata ---
to je runner sa masinom od piaggia hexagona 200 ili 180, al imam kuci jos auspuh od 125ice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju