Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera runner, par pitanja

<< < (3/15) > >>

cvele60:
Nema takva na keewaju ::)

marin:
ja moram priznat da nakon što mi je motor bio na servisu nakon 1000 km samo sam imao probleme,išao sam jedno 3x još dok ga nisu naštelali kako Bog zapovijeda.

lucky_boy:
Nemoj ga vozit u servis, ako nemas 100% povjerenja da ce ti ga dobro napravit... Ja sam svojeg odvezo na redovni nakon 1000 km i skinuli su blokade, ja kazem da stave vecu diznu, oni kazu da netreba=LOL...i nisu...skut je iso 92 max i od onda sve slabije, da bi zavrsio na max 67, a ja nist nisam diro... Nisu ga dobro nastelovali, samo su ugrubo skinuli blokade i kazu to je dobro...od tih 1000 km do 4000 sam ga vozio jos 4 puta da ga poprave i nasteluju, oni kazu da je to sve dobro, kao kazu : nemoj se pjenit jer nemas pojma, nisi ti bio u nekom PIAGINELLIJU( tak nest ) u Italiji gdje se proizvode skuteri...i ugradjivao sam spuh i multivar u servisu, a ni to nisu dobro napravili...ja kazem onda "ko vas *ebe" i odvezem skut kod frenda koji to sve radi i on mi napravi sve kako treba i sad skut LETI...preporod...

moja preporuka: odvezi ga na prvi servis to da ti skinu blokade i reci da stave DIZNU 64, i onda ako imas nekog poznanika daj njemu da ti nasteluje ako ti u servisu nebudu(nisu svi jednaki, mozda su ok decki sto rade)...pozdrav...valda sam malo pomogao...

cvele60:
Zbog takvih servisa i servisera najbolje je biti sam svoj majstor.Ko ima zelju i volju da nauci
na pravom je mestu www.mojskuter com. :icon_thumright:

marin:
ja sam svojeg vozio na skidanje blokade i radio je super tj išao je super,kad sam ga vozio na 1000 km na servis,kao sve ti je ok malo smo ga poštelali dao sam 200 kuna za niš i skuter mi se ugasio na prvom semaforu i tako se gasio i slično idućih 2000 km jer se nisam nikako mogao dogovorit sa servisom,jer im je bila gužva,pa godišnji,pa sam ja bio na godišnjem itd...kad smo se napokon dogovorili skuter je bio gotov za jedan dan,kao sviječica je bila u banani,sad bu sve dobro radilo,dao sam 50 kuna za sviječicu i skuter je radio ok cca 700 kilometara,nakon toga se opet počeo gasit i slično da bi ga nakon toga odpeljao tamo,posvadio se sa direktorom,skuter je bio 8 dana kod njih i sad već 2000 km radi bez greške ali više neide ko kad sam skinuo blokadu,sreća u nesreći je kaj je istekla garancija pa više ne moram ići u dotićni servis.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju