Ostalo > Sportski kutak

Jel netko gledao Hrvatsku sramotu?

<< < (3/5) > >>

daRio:

--- Citat: Poggiali - 15 Kolovoz, 2012, 22:36:51 ---hahaha, stvarno ne znas jel gori kao sukomentator ili izbornik, u svakom slucaju smo nayebali xD

--- Kraj citata ---

Nijedna od te dvije stvari nije strašna kao istina da je kriminalac.

A ova igra je realnost i odraz stanja u državi i nogometu.

eladio:
igra je bila zanimljiva..
svicarci su igrali kao da im je SP ili OI , a nama je ovo bila proba gdje je Štimac rotirao gomilu igraca..
i sam je rekao da nam je problem losa obrana i to pomalo dolazi do izrazaja..
dudu is back i to je najbitnije..

ova tekma ce posluziti da se pokaze tko zasluzuje prvih 11,
ja sam primjetio neke dobre stvari, i kad rijesimo obranu i povezemo linije, cini mi se da bi moglo bit nesto..

silvio:

--- Citat: eladio - 15 Kolovoz, 2012, 23:51:57 ---igra je bila zanimljiva..
svicarci su igrali kao da im je SP ili OI , a nama je ovo bila proba gdje je Štimac rotirao gomilu igraca..

ja sam primjetio neke dobre stvari, i kad rijesimo obranu i povezemo linije, cini mi se da bi moglo bit nesto..

--- Kraj citata ---

dudu najjaci :D  :headbang:

nodius:

--- Kraj citata ---

moze to bit nesto ali nikad kako je bilic vodia hrv protiv eng na wembleyu 3-1 braleeeeeeeeeee

marko_AeRoX:

--- Kraj citata ---

Po meni jedina dobra stvar u igri vrijedna spomena je prebacivanje lopte. To je bilo odrađeno odlično.
Badelj je odigrao solidnu utakmicu, Vida također dosta dobro, Rakitić iznad svojeg standarda dijeleći te lopce prema bokovima.

Za Eduarda ne treba ništa posebno spominjati, za njega se zna da je legenda.

Mislim da je greška Štimca ako odustaje bez defenzivnog veznjaka jer bi nam Vukojević na toj poziciji donio puno sigurnosti u obrani. Sigurno izbacit Maloču. Evo moje viđenje prvih 11.

Pletikosa

Srna       Ćorluka      Schifo        Pranjić

Vukojević

Modrić                 Rakitić

Eduardo           Mandžukić             Jelavić

Važno je spomenuti da ova postava nebi bila beton. Znači igrače mijenjati prema zaslugama. Moguće da Vida mijenja nekog od dvojca Ćorluka/Schildenfeld i Badelj ulazi umjesto Modrića/Rakitića da se čuva svježina, ili pak Olić/Vukušić umjesto nekog u napadu. Hvala Bogu kadar nam je i više nego širok. Mislim da ne treba posebno spominjati Lovrena koje opet počinje s treninzima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju