Tehnički kutak > Tuning skutera

Temperatura...

<< < (2/4) > >>

igor.sb:

--- Citat: andy - 23 Svibanj, 2008, 23:31:42 ---a ima 8700 km...ma onak sam ga malo zatreso ga...i od tog se zmučkalo...
ma pumpa neradi bar ja mislim..al ja sam tulav pa neću niš govorit...

--- Kraj citata ---

aha znaci muckalo se u posudi kad si zatreso skuter, a ne kad si gas nabijao

znaci nista se ne desava u posudi kod dodavanja gasa

a nista kupiti onaj set za reparaturu vodene pumpe kosta nekih 150kn mislim i gas dalje, il trazi polovnu vodeu

SlowRider:
Prvo utvrdi jel radi vodena pumpa... rekao sam kako...

ovo su ti "friske" slike, kada skuter ostane bez vode onda se zeger fino potpise tj. ugravira na klip:

gumy:
provjeri kabel na senzoru da ti se nije otkopčao, i onda da ti svijetli kad kabel dodirne senzor..
i vidi si masu da ti nije odtegnuta...
jel ti curi voda negdje?

3alfa3:
Ako se voda u glavi motora grije, a kiler je hladan, onda moze biti samo 3 stvari:

1. zastekao je termostat (vjerojatno)
2. vodena pumpa je rikla i ne tjera vodu kroz sistem (provjeri)
3. zbog zraka u sistemu nema cirkulacije (zanemari ako nisi ispustao i dodavao vodu jer zrak nece sam od sebe uci u sistem)

U svakom slucaju, ne vozit dok se kvar ne otkloni.

andy:

--- Citat: 3alfa3 - 24 Svibanj, 2008, 02:53:56 ---Ako se voda u glavi motora grije, a kiler je hladan, onda moze biti samo 3 stvari:

1. zastekao je termostat (vjerojatno)
2. vodena pumpa je rikla i ne tjera vodu kroz sistem (provjeri)
3. zbog zraka u sistemu nema cirkulacije (zanemari ako nisi ispustao i dodavao vodu jer zrak nece sam od sebe uci u sistem)

U svakom slucaju, ne vozit dok se kvar ne otkloni.

--- Kraj citata ---

pa kolko sam ja vidio vodena pumpa nije tjerala vodu...vodu sam dodavao sam mrvicu i to prije 700 km i više...
...sad di je termostat taj i šta ako je on zašteko treba novi il se ovaj da sredit...

@ gumy-->žica je prikopćana to sam prvo provjeravo, a za masu nevjerujem da je odtegnuta jert se lampica upali nakon nekoliko km a ne odmah...
btw. nigdje niš ne curi.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju