Tehnički kutak > Tuning skutera
Temperatura...
mrcina:
zašteko ti termostat nevozit dok ne popraviš.
davidiš što uradi to sranje od termostata u autu i koliki su tek tamo izljevi love iz džepa zbog reda veličine oko 170kn.
dakle neizazivati kvar deset puta teži financijski od cijene termostata ili kako su to rekli samo ga izvadiš poljeti a najesen montiraš novoga.
mrcina:
--- Citat: Crazy Kuree - 26 Svibanj, 2008, 17:31:41 ---ako ti je ista temp na kileru i na cilindru nemoraš ni vidjet dal baca mlaz :icon_biggrin: znači da radi sve oko hlađenja, ako ti tak lako grije traži problem negdje drugo
--- Kraj citata ---
kuree svaka cirkulacije vode se vidi kod čepa kilera.
ako je termostat ispravan kad se zagrije voda nebu stajala mirno kao kod kolegiča več bu se spustila te bu vidio kretanje vode u kileru ponad čelija.
ako je zrak u vodi voda bu se bučkala i izlazila na odušku.to se meni desilo na krmku poslije servisa mašine kad mašina nije bila dovoljno odzračena.
ako je termostat u komi znači zablokiran voda bu ista kao kad je zapalio makinu i kad je dovoljno zagrijana da on otvori a zapravo začepi daljni protok vode radi boljeg hlađenja.
speed:
--- Citat: mrcina - 26 Svibanj, 2008, 17:42:09 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 26 Svibanj, 2008, 17:31:41 ---ako ti je ista temp na kileru i na cilindru nemoraš ni vidjet dal baca mlaz :icon_biggrin: znači da radi sve oko hlađenja, ako ti tak lako grije traži problem negdje drugo
--- Kraj citata ---
kuree svaka cirkulacije vode se vidi kod čepa kilera.
ako je termostat ispravan kad se zagrije voda nebu stajala mirno kao kod kolegiča več bu se spustila te bu vidio kretanje vode u kileru ponad čelija.
ako je zrak u vodi voda bu se bučkala i izlazila na odušku.to se meni desilo na krmku poslije servisa mašine kad mašina nije bila dovoljno odzračena.
ako je termostat u komi znači zablokiran voda bu ista kao kad je zapalio makinu i kad je dovoljno zagrijana da on otvori a zapravo začepi daljni protok vode radi boljeg hlađenja.
--- Kraj citata ---
ja ni nemam termostat,pa se i ne bojim da bu zastekal,i voda je uvijek mlaka i nakon full opterecenja
milja180sp:
to je nesto predivno :laughing7:
Crazy Kuree:
Al on je reko da mu je isto vruć i kiler i cilindar znači da funkcionira hlađenje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju