Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Žalba na moderatora...
Dugi13:
--- Citat: TomTomislav - 14 Kolovoz, 2012, 00:45:27 ---štefe-Zato jer sam u 5 dana strgoval više neg kaj ti cjeli život...
Tak da nebi u detalje,dakle med time ima i zajeba,pa one malo jače podjelim,i upozorim ostale da ih lik ne sjebe..
dugi13-a koji k onda piše oftopic ako se nesmije staviti kaj god,a lik ne prodaje samo pile nego i hrpu stvari uz...
--- Kraj citata ---
decko zato kaj tvoje teme prelaze u prepucavanje i to sam ti napisao a to kaj ti kupujes na nevidjeno to je tvoj problem! a i krenuo si sad na steefa isto!
TomTomislav:
Nisam niš krenul na njega,on uvjek vodi glavnu riječ prije neg se uputi u cjeli događaj...
robert:
budi sretan da ti je netko od njih pobrisao temu! ja brišem i šaljem na odmor u jednom potezu :toothy9: :toothy9: :toothy9:
TomTomislav:
Kontaktirao sam eladia,rekao je da će on preispitati slučaj,jer je obrisan bezveze,....Neda mi se natezat bezveze s vama,ali nekuzim zakaj piše oftopic ako to nije ni nebude,....kaj god napiššeš brišu,a evo link lika tog,ima moto opreme,..
http://www.njuskalo.hr/korisnik/kperos9
daRio:
--- Citat: robert - 14 Kolovoz, 2012, 00:52:25 ---budi sretan da ti je netko od njih pobrisao temu! ja brišem i šaljem na odmor u jednom potezu :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Svaka čast,tako se se treba ponašati Mod. :notworthy:
Rekao si šta si mislio i sve začinio humorom.
for dugi13 - ovako se ne ponaša Mod. Ako želiš da te se respektira onda poradi na komunikaciji jer ovo obraćanje je sve samo ne Moderatorsko.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju