Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna - izbor variomata

<< < (4/5) > >>

razorxxx:
nije meni onaj vario iz oglasa...  ovaj sportski uzimam iz webshopa pa zato

luna500rr:

--- Citat: cvele60 - 16 Kolovoz, 2012, 22:31:38 ---
--- Citat: razorxxx - 16 Kolovoz, 2012, 21:36:13 ---e da za koju godinu da uzimam vario od cpia? 2003 godina i dalje?

--- Kraj citata ---
A koji ce ti to Q ?? Ne znam ko je pustio "buvu' da taj variomat nesto vredi  :dontknow: isti je ko kod ostalih kineza-tezi shit...Isti takav sam imao na Keeweju jer je 98% delova sa CPI-a...

--- Kraj citata ---

ja sam pustio tu buvu ;D
ugl NEKI cpi skuteri, generic ideo i POKOJI keeway flash imaju variomat koji naoko izgleda 100% ko i svaki drugi al remen dize toootalno dokraja..s tim variomatom, s manjim preradama koje sam pisao milijjun puta i ima ih u garazi o mojoj i animatrixovoj luni taj variomat ne da dize dokraja remen nego ga izbaci 2-3mm vari...snjim, malossi sportrom, giannelli nextom i dellortom 17.5 moj skuco je isao +90 po gps-u, sto je zakucan sat, dakle po satu 100 najmanje... s original variomatom bi taman podcrtao ona slova mph sto je nesto sitno preko 80 prave...ako i toliko...

taj vario nemos samo tako kupit, nego ako ti naleti negdje uzmi ga...

Domba:
Samo da se nadovezem nije sve u variomatu. Recimo kod mene je s6 vario i nema sanse da digne do kraja remen. Ostaje sigurno 5mm ako ne i vise. Moja pretpostavka je sjebana zadnja polutka ali i to ce mo provjeriti uskoro. Ubrzanje je brutalno ispeglao ali sto se tice max brzine nista, mozda nesto sitno. Tako da nevjerujem da ce neki CPI vario ili nesto trece to rijesiti.

luna500rr:

--- Citat: Domba - 17 Kolovoz, 2012, 11:45:27 ---Samo da se nadovezem nije sve u variomatu. Recimo kod mene je s6 vario i nema sanse da digne do kraja remen. Ostaje sigurno 5mm ako ne i vise. Moja pretpostavka je sjebana zadnja polutka ali i to ce mo provjeriti uskoro. Ubrzanje je brutalno ispeglao ali sto se tice max brzine nista, mozda nesto sitno. Tako da nevjerujem da ce neki CPI vario ili nesto trece to rijesiti.

--- Kraj citata ---

pogledaj animatrixovu temu ima sve objasnjeno kako i sta...za lunu nema boljeg od cpi variomata...

Domba:
pricao sam vec sa njim... Probati cu sa njegovom polutkom... To je vec vise manje rijeseno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju