Tehnički kutak > Injection
aprilia sr50 ditech - kakve delove uzeti ?
Spider_Man:
Ja sam sebi stavio 6.0 grama...i taman su jer imam Tecnigas auspuh..
Grale:
ma daj pišu se gluposti...
kao prvo niti jedan skuter nije isti i niti jedan setup nemres izvadit iz glave,kao neki koji lupe u mikrogram rolice iz glave...
sve ovisi i o težini vozača i o remenu i još x stvari...ja znam da su se meni 6,6 dobro pokazale na serijskom variu...
on nek kupi par setova i nek štela pa bude videl koje mu daju najbolje rezultate
Aprilia maniac:
--- Citat: Spider_Man - 14 Kolovoz, 2012, 10:18:49 ---Ja sam sebi stavio 6.0 grama...i taman su jer imam Tecnigas auspuh..
--- Kraj citata ---
I ja isto imam 6.0 grama malossi na full serijali i pokazale su se odlicne, nema rupa u ubrzanju, krajnja brzina odlicna itd... :icon_thumright:
Aprilia maniac:
a sto se remena tice uzmi si mitsuboshi ako ga ikako mozes nabaviti, najbolji remen ikad za didija...sve sam isprobao i taj serijski je najbolji, a i druge clanove pitaj da se uvjeris, svi ce ti isto reci :)
Grale:
--- Citat: Aprilia maniac - 14 Kolovoz, 2012, 11:05:46 ---a sto se remena tice uzmi si mitsuboshi ako ga ikako mozes nabaviti, najbolji remen ikad za didija...sve sam isprobao i taj serijski je najbolji, a i druge clanove pitaj da se uvjeris, svi ce ti isto reci :)
--- Kraj citata ---
ja neću,mislim nije loš,ali i dayco je dobar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju