Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 rolice

(1/3) > >>

Nix666:
Čao
Interesira me kvaliteta stage 6 rolica sa webshopa...zapravo u trajnost ne sumnjam pošto ih je eladio preporučio, više me interesira ona mast što dolazi sa njima, jer baš ne volim mazati previše po prijenosu...da li je nužno podmazivati ih i kako se to izvodi
Evo, ako znate nešto o stage 6 rolicama, pišite jer mi trebaju sutra
Hvala

jure vd:
evo danas sam ih (bacio) poslje 400km!!!  mislio sam da se radilica raspala kako je šuškalo i lupalo,kad ono nove stage6 rolice..koda ih je brusem poravnalo!
a šta se masti tiče dobijenom sa rolicama...ok je prvih 50km   a poslje toga masti svuda osim u variomatu!!!  eto toliko od mene...  i uzmi polinijeve  :icon_thumright:

Grale:

--- Citat: jure vd - 13 Kolovoz, 2012, 20:11:40 ---evo danas sam ih (bacio) poslje 400km!!!  mislio sam da se radilica raspala kako je šuškalo i lupalo,kad ono nove stage6 rolice..koda ih je brusem poravnalo!
a šta se masti tiče dobijenom sa rolicama...ok je prvih 50km   a poslje toga masti svuda osim u variomatu!!!  eto toliko od mene...  i uzmi polinijeve  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
vidim da ti u avataru piše 3x7 i 3x7,5...
jednostavnije bi ti bilo da si uzel 7,25 g(vjerojatno ih ima u stage 6 pakiranju) i moguće da njim je i to razlog brzog trošenja jer je  razlika u gramaži

jure vd:
dolaze po 3 u pakiranju i vjerojatno su se i potrošile šta su bile različite težine... ali ono je malo previše za 400km koliko su prešle

Grale:
ili su ti bile prelagane,ako su rolice bile prelagane,pojedu se u 100 km,ja sam imal takav slučaj s malossi rolicama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju