Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna Vision - recesijski tuning

<< < (2/3) > >>

Sever:

--- Citat: đon malković - 13 Kolovoz, 2012, 20:33:50 ---oprosti na glupim pitanjima al ne kužim se baš: jel ugradnja auspuha zahtijeva neke veće preinake ili bi on u potpunosti trebao pasati na motorino?

--- Kraj citata ---

eventualno budes moral napraviti distancu između nosača na šasiji i nosača na auspuhu

Mikac21:

--- Citat: đon malković - 13 Kolovoz, 2012, 20:33:50 ---oprosti na glupim pitanjima al ne kužim se baš: jel ugradnja auspuha zahtijeva neke veće preinake ili bi on u potpunosti trebao pasati na motorino?

--- Kraj citata ---
nezahtijeva velike preinake,samo veća dizna i odgovarajuće rolice

animatrix:
preporuka je TT jer je najjeftiniji i stvarno fine performanse ima. rolice ciljaj oko 3.5-4gr, dizna ili 68 serijska ili par brojeva veca. ako potrefis rolice, recimo te 3.5, promjene omjera se nece skoro ni osjetiti ako se motor vrti taman gdje auspuh daje moment, tako da na uzbrdicama ce i ubrzavati ako sve bude kak treba. btw odakle si?

Miki-speedy:
Joj dajte vise prepun je forum ovkavih tema,

đon malković:
krenuo sam ja prvo tražit po forumu neke slične teme ali se zbediram kad vidim da svi raspolažu s budžetom od nekoliko tisućica a mene zanima dal se može proći puno jeftinije jer originalni auspuh ionako moram čim prije promijeniti.  :laughing11:

ja sam iz okolice Varaždina,sa zagorskih brega i skuter služi za izbjegavanje policijskih zasjeda pri odlasku iz vinograda :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju