Tehnički kutak > Injection

Alat za vađenje inektora

<< < (2/2)

Lenko:
I to sam probao, nekoliko puta...Prsti su mi utrnuli od čačkanja. Samo sa izvlakačem mislim da je moguće rešenje.

*JOHNSON*:
Pomjeri malo sarafcigerom prema gore ou bjelu platikicu oko injektora i onda provuci mora izaci

¤¤¤DAC¤¤:
Najbezbolnija metoda je: ispustiti vodu/antifriz (odvini čep, otpoji donje crijevo kod pumpe i ono gore na glavi da iscuri sva tekućina), skinuti onu malu bočnu plastiku kod nogare (ja sam skinuo lijevu), odšrafiš 2 matice od tijela injektora i samo ga skloniš sastrane (otpojiš crijevo od kompresora da se tijelo injektora može skroz pomaknuti sastrane), zatim otpustiš 4 matice na glavi (donja 2 se lako otpuste s okastim ključem, a gornja 2 s cijevastim - ovo pišem jer je stvarno malo manevarskog prostora dok su plastike gore).
Skineš glavu dolje, staviš u škripac, uzmeš mali tanki šrafciger i lagano udariš s nutarnje strane po injektoru i ispadne iz glave samo tako..... (udaraj s ovih vanjskih strana da ga ne oštetiš)

http://i45.tinypic.com/316m436.jpg

Ako si barem malo spretan, treba ti 10-15 min. Na silu ga se ne isplati čupati jer budeš napravio samo više štete neko koristi.

Lenko:
Uf, druže...ja baš i hoću da izbegnem to ispuštanje vode, skidanje glave, kuckanje...mada sam se spremio, napravio sam izbijač za inektor od neke debele plastične olovke...nisam dalje ništa radio, čeka na red...ako ne uradim ništa, jbg, moraće čukanje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju