Tehnički kutak > Injection
Aprilia sr50 ditech - poboljšavanje
Grale:
evo ivek ti je rekel... :icon_biggrin:
imal sam multivara i sad imam polinijevog variomata i polini mi se pokazal bolji,ubrzanje je tu negdi,samo s polinijom izvlačim više krajnje,s multivarom mi je dosta kral krajnje i osjetnija je bila rupa na startu s multivarom...
kod multivara je dobro(kako kome) to dok mu odvineš gas da ima dobar cuk,ali ubiti to je samo osjećaj jer se dignu okretaji i skuter postaje glasniji...
auspuh ne znači puno,ali se dobije nekaj sitno na ubrzanju(krajnja se ne mjenja bitno) a i estetski izgleda skuter puno ljepše sa zx-om nego s onom serijskom bačvom ;D
šteta da je kit tolko skup i ima ga od samo dva proizvođača,a i nema ih ni polovnih baš za kupit,jer bi to bila onda jedina prava investicija na ditechu
Lenko:
Ja imam multivar i ZXa. Bolji je od serijskog, lepo ide, uz brdo pogotovo, ali mislim da je samo (skupo) kitovanje sledeći korak. Pitanje je koliko je to isplativo, ali ako si u mogućnosti...
Iwo SR Tuono:
sa kitom i malossi ecu i polini čašicom nebi smio preklopit 3.5/100km nema šanse i to pun gas i klanja po gradu i tako
kit je dobar al preskup i neisplati se
ono što se isplati je preć na karb ili na piaggio mašinu
jedino ispravno,jer za cijenu novog kita i slaganja imaš pjađo sa zxom plug & play na ramu
Aprilias50:
ok jel znate nekog da bi mijenjo piaggio nrg za apriliu ili da prodaje za neku normalnu cijenu?? :toothy12: :toothy12:
Lenko:
Čika Google je car !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju