Ostalo > Sportski kutak
tko vam najviše pokida živaca u sportu?
2mario2:
Moldavija - Ukrajina 0:0!!! pa puko sam ko kokica!!! ode 100 lijepih u propuh!!! :angry7:
_r0bi_:
Antonija Mišura :laughing7: nemogu ju gledat kak mi je napeta :love7: :love7:
Za'ozbač nepostoji sport koji me moze izbacit iz takta :angry7: :icon_thumright:
tommy:
ja igram nogomet, prošao sam sve omladinske lige u BIH.
trenutno igram juniorsku premier ligu BIH (najjača juniorska liga)
doživio sam svakakvi trenutaka od nevidljivi penala do sviranja kraja utakmice u 75 minuti zato sto je domaćin dao gol i gotovo, da nebi mi slučajno izjednačili :angry7:
gostovanja su najgora uvjek si u zaljeđu, uvjek :zutikarton: :crvenikarton:, dobiješ degeneka...
stunt_master:
--- Citat: Welcome - 10 Listopad, 2012, 15:57:40 ---Mourinho ima odgovor na pitanje iz naslova.
Obavezno pogledati do kraja - urnebesno.
--- Kraj citata ---
laga je...
Bilo je jos napadaca (Eto odigra cilu utakmicu)
Baloteli prvi zuti doibo u 20 min
Drugi zuti u 60 min....
Al ajde barem je smisno i dalje :icon_biggrin:
wonderkid:
--- Citat: tommy - 13 Listopad, 2012, 00:11:12 ---ja igram nogomet, prošao sam sve omladinske lige u BIH.
trenutno igram juniorsku premier ligu BIH (najjača juniorska liga)
doživio sam svakakvi trenutaka od nevidljivi penala do sviranja kraja utakmice u 75 minuti zato sto je domaćin dao gol i gotovo, da nebi mi slučajno izjednačili :angry7:
gostovanja su najgora uvjek si u zaljeđu, uvjek :zutikarton: :crvenikarton:, dobiješ degeneka...
--- Kraj citata ---
Nista cudno,tako je i kod nas,u gostima ako izvuces bodove onda si sretan osim ako nemas daleko najjacu ekipu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju