Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji vario na HI-MID race?

(1/3) > >>

Marekk:
Odlučil sam se da ipak nabuđim SRku kak spada i da bude ipak pila, cilindar MHR replica s odvoženih ni 500km ide na prodaju kompletna, a na R1200 spuh stavljam napokon:
Stage 6 racing MK2 cilindar kit
Stage 6 HPC radilica
Motoforce PWK 24mm fergazer kit
Delta
... itd

E sad me zanima za vario, pošto se ide na S6 setup, jel uzeti njihov R/T overange vario ili Malossi MHR 2008, cijena je tu negde, a dalje da čujem savjete?

Riječ je o Hiper2pro mašinici

danc00:
Stage6 overrange+zadnja polutka od Stage6, jer nema smista stavljat OR ak nemaš i OR polutke...cirka 320€ ti je sve skupa, ali to je je onda nešto...

Stage6 OR je po meni ispred Malossia, videl sam oba i STage6 je avion naspram ovog...

Marekk:
kak nebi imalo smisla samo taj variomat, netreba se sve uzimati.
kolko su veče te polutke zadnje u overrangeu, neznam da baš stanu puno veče od ovih linearnih 134mm u blokove.

uglavnom, uzel bum S6 R/T vario pa da bude komplet S6 makina

Miki-speedy:

--- Citat: danc00 - 09 Kolovoz, 2012, 21:51:40 ---Stage6 overrange+zadnja polutka od Stage6, jer nema smista stavljat OR ak nemaš i OR polutke...cirka 320€ ti je sve skupa, ali to je je onda nešto...

Stage6 OR je po meni ispred Malossia, videl sam oba i STage6 je avion naspram ovog...

--- Kraj citata ---
Po cemu to?

Ruff Ryder:

--- Citat: danc00 - 09 Kolovoz, 2012, 21:51:40 ---Stage6 overrange+zadnja polutka od Stage6, jer nema smista stavljat OR ak nemaš i OR polutke...cirka 320€ ti je sve skupa, ali to je je onda nešto...

--- Kraj citata ---
s6 vetilvar voli cesto pucat tak da ono...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju