Općenito > Generalno o skuterima

TGB Bullet RS

<< < (2/12) > >>

ivvan:
ben a daj mi reci jesu masine pouzdane cuo sam da je to morini  :frajer:

iceman znam da su talijani bolji ali ovaj skuter mi je ljepsi od svih talijana za tu cijenu  :headbang:

JogFromYamaha:
masine su gotovo nepoderive samo kao sto je rekao nema bas prejakih tuninga na njemu
tako da vozit se je jako dobar skuter i pouzdan, kvarova nema
a i serijski postelan prjenos je dost fin i nema zapada u rupu  s obrtajima i  vecinom sve radi po planu
zato kao jeftin skuter definitivno best buy klasa kao i zip

na tgbu kvaliteta plastika i nije nes posebno al nije ni losa toliko
samo kao prvo sto mu radis zamjeni gume za neke prave gume jer orginalne su ko beten

ivvan:
hvala ti jog  ;D ako jos netko ima iskustva sa skuterom neka slobodno nadoda  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

walkay:
Skuter ide bez blokade 65 kmh, ako ti je dovoljno onda super, sto manje dirati motor to bolje... pouzdan i ima dijelova, sve se moze naruciti preko MS foruma, sto se tuninga tice...  ja sam imao TGB 303R taj model ima istu masine kao ovaj Bullet, bez blokade ide 65 kmh sa serijskim spuhom, kad mu stavis rezonantni auspuh, produzis getribu i stavis drugi cdi (elektroniku) ide 80 kmh po satu sve preko toga je previse za dr%anj3 masine...

ivvan:
a koje ulje preporucujete ne namjeravam sipat full sintetiku smatram da ima dosta dobrih polusintetickih ulja za 50- 60 kn  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju