Općenito > Generalno o skuterima

TGB Bullet RS

<< < (10/12) > >>

bignjato:
Mislim da ti je sada najniža cijena 10800Kn da ispod toga neće ići!

jlz:
 :toothy10: S obzirom da se sad neko vrijeme neće moći voziti možda da se ipak pričeka Novu Godinu ? Možda padne neka novogodišnja akcija - ja sam tak prije 4 godine "popušil foru" kad sam kupoval mog Mystiqa kao "akcija" 10.000 kn i ja poletio  i kupio - a oni lijepo za Novu Godinu spustili cijenu na 7.777 kn i eto ... s obzirom da je u međuvremenu porez otišao na 25% i da je ovo "top model" tog proizvođača u klasi 50ccm možda stvarno neće ići cijenom niže - ali izvan sezone sigurno neće niti podići cijenu - ako imate živaca za kockanje možete pričekat pa vidjeti... to je moj prijedlog. Možda treba pogledati po webu, prvo na njihovim stranicama u Tajvanu ili da li u Njemačkoj prodaju već neki noviji model - tajvanci vole svako malo promjenit neku plastiku malo  nove boje i novi naziv - pa onda "stariji" model ide dolje cijenom ... (A ako pogriješim sa ovim savjetom - jel moram mijenjati identitet? Bute me tražili po ZG sa bejzbol palicama ;D "kao: Tko je ono reko past će cijena?" :toothy12:)

ivvan:
hahaha ma nebude niko nikog trazio sa palicama  ;D ma ni ja ne mislim da ce ic sa cijenama dole mozda ce bit ista cijena  :) gledam u njemackoj prodaju se po 1900 eura i dosta dobro se prodaju i hvale taj skuter da je među boljima, da je daleko od kineza po pitanju kvalitete sto se uostalom vidi po zavrsnoj obradi skutera stvarno skuter izgleda odlicno  :) evo link samo mi se ne dopada zvuk koda neko lupa po loncu  :toothy12:

jlz:
Pogledao sam video i sad vidim da ima dosta razlike između mog TGB-a i ovoga. Npr. Prednja maska jako me podsjeća na kineski model "Luna" - moj prema ovome izgleda kao pravi siromak. Pogonska mašina je apsolutno ista - i auspuh i zvuk je vrlo sličan kao i kod mene. To znači da te mašina ne bi trebala razočarati jer je sasvim OK. Razlika je ispod sica - kod mene je - barem mi se čini - nešto manje prostora pod sicem, ne uspijevam staviti XL jet kacigu u taj prostor. Ulje ulijevam u spremnik koji je dolje nisko kod podnice iza jednog glupog bijelog plastičnog poklopca (vidi na slici) koji uvijek moram odšarafiti (dva vijka) da bih došao do posudice s uljem. Poklopac goriva mi je s vanjske strane iza sica (isto vidi na slici) a ovdje je ispod sica ...
Glavna razlika je na volanu - sadašnji nema ničeg zajedničkog s mojim. Kod mene je sve apsolutno klasično - nama ničeg digitalnog. Samo je u sredini brzinomjer, lijevo pokazivač nivoa goriva a desno lampice svjetala i ulja plus lijevo i desno lampica žmigavaca i to je sve... asketski, Bullet je prema tome Rockfeller ....

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Welcome:
Lijep je Bullet, ali meni je Hawk ljepši: http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,75335.msg995945.html#msg995945

Inače, pričao sam s dvojicom vlasnika TGB-a, oba su naprosto zaljubljena u svoje skutere. Ovaj crveno-bijeli Hawk vuče uzbrdo dvoje bez problema 30-35 kmh (sve serijala, samo blokada skinuta). Novi se Hawk prije 3 godine prodavao za 8000 kn, što je 10.000 kn manje nego što je tada bio npr. Runner i po meni definitivno best buy za 50 ccm.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju