Općenito > Generalno o skuterima

TGB Bullet RS

<< < (7/12) > >>

ivvan:
jel TGB ima kopiju morinija ili pravi morini?

walkay:
Stari Franko Morini blok, kao sto Italjet Formula ima, blokovi su isti, ali prijenos je drugaciji!

jlz:
Ja vozim 4 godine model TGB Mystique - mislim da to čudo ima istu mašinu od 50ccm kao i ovaj novi model Bullet.
Uglavnom sam zadovoljan tim vozilom i u pretekle 4 godine i 6000km nisam imao kvarova.
Bojim se tog pucanja radilice koja se znala dešavati na nekim modelima ovog proizvođača i nadam se da se mom stroju to neće desiti... drugo se nama kaj za reći. Mislim da su za ovaj novi model gadno nabili cijenu. Ja sam svog platio uoči sezone 10.000 kn a na kraju sezone su na akciji spustili cijenu na 7.777 kn - dakle ne kupovati u sezoni - čekati akciju jer zna biti vrlo dobar popust !
Što se servisa tiče to je druga priča. Vidim na webu da glavni dealer više niti ne nudi TGB-ove od 125 ccm ili više - sad prodaju samo 50ccm ... uglavnom su se posvadil isa svim svojim serviserima i sad radi samo glavni servis u Zg u Ilici ... dosta je skup ali može se progutat... ako se mora.

ivvan:
sad je neka akcija sa 13000 na 10900 kn

jlz:
Ako ti se čini povoljno - odluka je na tebi ... skuter lijepo izgleda i barem ovaj koji ja vozim ide vrlo dobro za svoje 3,5 KS a mislim da je to ista mašina kao i na novijoj verziji koja tebe zanima.
Naravno da se ne može mjeriti s pravim razvikanim talijanima ali pitanje je koji je talijan danas pravi - i oni se većinom sklapaju u Kini, a variomati od TGB-a su jedni od boljih i kupuju ih talijani i monitraju na svoje skutere ...
Ja se nisam razočarao ali ne očekuj neka čuda - sasvim pristojan stroj za te novce. Imaj na umu i upute koje su vam dali kolege u ranijim postovima - to baš nije stroj za preinake - više je po sistemu kupi i vozi dok ide...
Naravno provjeri i da u tvom mjestu ima servis za takav stroj  - meni se u ove 4 godine desilo da prvo propadne trgovac koji mi je stroj prodao a nakon toga i servis kod kojeg sam išao izgubi licencu .... tržište skutera je očito turbulentno i ne mogu svi preživjeti ... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju