Općenito > Maxiskuteri
najbolji maxi za duža putovanja !??
steeef:
atlantic mi je bil najgori od svih maksija..kao maksi skuter a ono niš posebno mjesta.
POLIČ:
jedan je majesty :headbang:
x250:
Necu puno pricati o drugim maxi-ima ali imam xciting 250, famozni kymco po kojem se vidim dosta pljuje jer nije talijan, jbg-a ali vozim xc-a preko 4 godine i 30-ak tkm i sto se tice udobnosti prejak. Ide Ljeti na more i zg-ri starom cestom voznja oko 100km\h negdje i vise i pun prtljage ide kao lud. Nenan nista protiv talijana jer sam imao i runnera50 ali za maxija sam ze odlucio za kymco definitivno najvise mjesta, najbolja zastita od vjetra(visok vizir), udoban, preudoban sic, mjesta ko u prici ispod, tapacirana unutrasnjost sica, drzac za mob, punjac i kad ga prodam (jer mjenjam svakih 5godina vozilo) kupujem opet kymco i samo je pitanje downtown ili xc 500 ili naravno my road 700 ako ikad doðe u prodaju. Kymco nije nista losiji od ijednog talijana, plastika je vrhunska, zavrsna obrada i izgled skutera takoðer.
steeef:
kolko sam ga imal prilike probat nebi baš rekel dae najbolji ali nije niti loš..
x9 me se najviše dojmil u toj klasi,udobnost,prostranost,zaštita od vjetra,putovanje sa putnikom,prtljažnog prostora na pretek a i ciklistika i performanse iznenađujuće za agregat koi ga goni (govorim o 200cc)..s tim da ima i dodatne opreme za ubacit pogotovo na model sa 500cc agregatom,od hidraulične centralne nogare pa do N-coma za vozača i putnika itd.
sve zavisi kak se kome koi skuter 'svidi' i legne..
da kupujem nekaj iz te klase onda bi to trenutno bil mp3 :P
Roby75:
pozz skuteraši....ovako, kymco definitivno ne spada u klasu "udobnosti"... neznam šta je za vas "duga" relacija, al eto ja na skuteru sam radio i do 650 km dnevno i o udobnosti vam mogu mnogo pričati od. pisati.... ovo sam ljeto napravio sa beverly-jem 350 sport touring 4600 km u 14 dana, prosao cijelu Italiju od sjevera do Sicilije, pa preko na Dubrovnik do Budve, Bara, pa nazat po Bosni od Mostara, Sarajeva, Bjeljine pa preko Zagreba do Umaga. Dakle, u dvoje, sa stražnjim koferom, bočnim torbama i tunel torbom.... kymco je estetski lijep skuter, nemam niš protiv njega, dapače u 6.mjesecu kad sam kupovao skuter u užem izbor mi je ušao kymco 300, od kojeg baš radi položaja vožnje i udobnosti sam odustao i uzeo Beverly 350 ST ABS/ASR.....sada sam Beverlyja (nakon 4 mjeseca i 13000 km) promijenio za još udobniji X10, motor uvijek isti 350 33,5 KS i naravno obavezno sa ABS-om i ASR-om..... Naravno ima tu i udobnijih maxiskutera poput Honde SW-T ili Suzuki Burgmana....al eto, ipak sam ostao na Piaggiu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju