Općenito > Maxiskuteri
najbolji maxi za duža putovanja !??
POLIČ:
--- Citat: eladio - 13 Kolovoz, 2012, 22:10:14 ---razlika je u dimenziji u ta dva skutera..
predlazem ti da sjednes na svaki od njih prije nego doneses odluku :laughing7:
--- Kraj citata ---
sugestija jer i sam se mislim ?
btw.kymco mora biti bile a xmax crne boje :icon_biggrin:
Toniran:
Ja imam Runnera 200 St , koliko sanjim mogu izgurati Km bez stajanja , kontao sma na jedan put ici oko 300 KM, tek sam uradi veliki servis ulje , remenica, rolnice. ?
Kamba:
--- Citat: Toniran - 14 Kolovoz, 2012, 22:22:08 ---Ja imam Runnera 200 St , koliko sanjim mogu izgurati Km bez stajanja , kontao sma na jedan put ici oko 300 KM, tek sam uradi veliki servis ulje , remenica, rolnice. ?
--- Kraj citata ---
...ajd nemoj takva pitanja postavljat,sjedi na motor i vozi bez brige i pameti.... :icon_thumright:
...300 km je ništ.... :dontknow:
eladio:
--- Citat: POLIČ - 14 Kolovoz, 2012, 09:01:17 ---
--- Citat: eladio - 13 Kolovoz, 2012, 22:10:14 ---razlika je u dimenziji u ta dva skutera..
predlazem ti da sjednes na svaki od njih prije nego doneses odluku :laughing7:
--- Kraj citata ---
sugestija jer i sam se mislim ?
btw.kymco mora biti bile a xmax crne boje :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
meni su osobno oba odlicno "sjela" , xmax mrvicu drazi u smislu voznosti, downtown svakako ukupno bolji i brzi i to ..ali rekoh ti svakako prvo sjedni na oba i probaj
Toniran:
--- Citat: Kamba - 14 Kolovoz, 2012, 23:19:31 ---
--- Citat: Toniran - 14 Kolovoz, 2012, 22:22:08 ---Ja imam Runnera 200 St , koliko sanjim mogu izgurati Km bez stajanja , kontao sma na jedan put ici oko 300 KM, tek sam uradi veliki servis ulje , remenica, rolnice. ?
--- Kraj citata ---
...ajd nemoj takva pitanja postavljat,sjedi na motor i vozi bez brige i pameti.... :icon_thumright:
...300 km je ništ.... :dontknow:
--- Kraj citata ---
uvjek treba pitati, ako nisi siguran ;) , hvala tebi .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju