Općenito > Maxiskuteri
najbolji maxi za duža putovanja !??
_r0bi_:
--- Citat: Kamba - 10 Kolovoz, 2012, 23:22:17 ---..ne znam dali je točna info,i nisam provjeravao na netu...ali remen za Piaggio 500 košta 650 kn,a za Kymca navodno čak 1100...jel to točno... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
remen za nex 500 preko 700kn(original pisggio) a za kimka prek 1100 taku sam info naso da :icon_thumright:
sto se tice udobnosti nex 500 je stvarno mrak za manju kubikazu neznam ali i atlantic 500 je isto ok mozda cak i udobniji ali jeeeeee gadaaaan :laughing7: :icon_thumright:
POLIČ:
--- Citat: eladio - 10 Kolovoz, 2012, 18:47:43 ---uglavnom , vidim da još nisi ni kupio a već prodaješ ..nemoj tako razmišljat , kupi ono što baš trebaš i želiš :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mislim da je to i statistički gledano vrlo bitan razlog kupnje nekog motora/auta kad se "sutra" prodaje kak naći tržište i kupca :glasses9:
Miki-speedy:
--- Citat: POLIČ - 10 Kolovoz, 2012, 23:45:47 ---
--- Citat: eladio - 10 Kolovoz, 2012, 18:47:43 ---uglavnom , vidim da još nisi ni kupio a već prodaješ ..nemoj tako razmišljat , kupi ono što baš trebaš i želiš :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mislim da je to i statistički gledano vrlo bitan razlog kupnje nekog motora/auta kad se "sutra" prodaje kak naći tržište i kupca :glasses9:
--- Kraj citata ---
Ti kupujes motor,ne motor tebe,ako imas pare kupi ono sto ti najvise odgovara a ne sta ce nekad nekom odgovarati :icon_thumright:
POLIČ:
--- Citat: Miki-speedy - 11 Kolovoz, 2012, 03:20:32 ---Ti kupujes motor,ne motor tebe,ako imas pare kupi ono sto ti najvise odgovara a ne sta ce nekad nekom odgovarati :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
slažem se,ipak će na kraju srce odličiti i ono šta mi se sviđa :headbang:
Miki-speedy:
--- Citat: POLIČ - 11 Kolovoz, 2012, 14:29:24 ---
--- Citat: Miki-speedy - 11 Kolovoz, 2012, 03:20:32 ---Ti kupujes motor,ne motor tebe,ako imas pare kupi ono sto ti najvise odgovara a ne sta ce nekad nekom odgovarati :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
slažem se,ipak će na kraju srce odličiti i ono šta mi se sviđa :headbang:
--- Kraj citata ---
Jer vjeruj da tvoj ukus nije jedinstven u svijetu,tako da i kad budes prodavao nacice se neko kome se svidja to sto se svidja i tebi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju