Tehnički kutak > Tuning skutera

cudno ponasanje prijenosa

<< < (2/2)

Crazy Kuree:
Nije meni nikako dobro fly kvaćilo uredu je ako ti treba nešto kao serisko ima meke ferode i jako izdržljive al federi na njega baš ne djeluju staviš bjele i nakon toga plave a kreće sa možda 1000 obrtaja više dok s deltom razlika u nekoliko tisuća ako već oćeš deltu uzmi nećeš se pokajat jest skuplja za 240kn al vrijedi

Ghoul:

--- Citat: Crazy Kuree - 22 Svibanj, 2008, 13:43:14 ---Nije meni nikako dobro fly kvaćilo uredu je ako ti treba nešto kao serisko ima meke ferode i jako izdržljive al federi na njega baš ne djeluju staviš bjele i nakon toga plave a kreće sa možda 1000 obrtaja više dok s deltom razlika u nekoliko tisuća ako već oćeš deltu uzmi nećeš se pokajat jest skuplja za 240kn al vrijedi

--- Kraj citata ---

znaci dikcina! ma necu deltu..bezveze bacanje novca na ovaj setup...samo ono...jbga, ocito bum moro probat sa 5 gr rolicama i serijskim federom...

jer bed mi je kaj sad sa 7,2 gramskim dobro nabire i radi, ali kad dodje tam oko 80-85 kak nemre razvit vise obrtaja, nejde dalje...
a sa onim laksim rolicama mi je patil start jer bi se zavrtilo i nikud nikam, ali je ok radil poslije 60

misilm, znamd a bi se sa 5 gr rolicama vrtil sigurno dobro i isao prek 95, ali se bojim opet da mi start nebu stradal ko prije! da se zavrti full, a slabo krece... :(
kako mrzim taj prijenos na skuteru.... :icon_scratch:

ivanm:
gle, kad se složi setup, a pogotovo kad je novi remen i rolice, onda računaj da bude ti se motor prevrtaval jedno 50-100 km, dok se remen malo ne prilegne uz polutke i dok rolice ne zauzmu svoje mjesto u kanalima variomata..
kad se to dogodi, okretaju budu pali za 500 do čak 1000 okretaja ovisno o setupu..
dakle nariktaj tak da se malo prevrtava (oko 6gr) a za 100 km bude ti radio super..

3alfa3:
Base kit, RR spuh i multivar 2000 na Piaggiu....

Serijski centralni i rolice 6.5+g

Kratko vrijeme sam na svom NRG-u vozio MHR Repliku kit sa ZX spuhom i u Multivaru su bile rolice 7.2g. Imao sam nekih 9200-9500 okr kroz ubrzanje i tak je bilo najbolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju