Tehnički kutak > Tuning skutera
SF2=> multivar
Suhy:
Multivar ide gore to sam si zado ko primarni cilj :laughing9: :laughing9: :laughing9:
strikoo:
--- Citat: Suhy - 09 Kolovoz, 2012, 07:32:54 ---Multivar ide gore to sam si zado ko primarni cilj :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Karburator nastelaj
nodius:
--- Citat: strikoo - 09 Kolovoz, 2012, 01:02:24 ---Tebe kume kvačilo muči. Prerano ti lovi, zato krene i onda kad nabije okretaje cukne kao blesav.
--- Kraj citata ---
nie vise me mucilo kad je siriski bio sad kad je doso ove remen koji je siri od onog jebe start jeb* ja njima sve tamo :redface:
Nikola46:
Ja na SF 2(DR evo 70) imam 8.5g u multivaru i zuti centralni feder. Probao sam sa rolicama od 6 pa do 8.5 i sve lakse od 8 dize okretaje u nebesa a ubrzanje nikako. Uz multivar i dobijes 8.5g rolice!
strikoo:
--- Citat: nodius - 09 Kolovoz, 2012, 10:31:03 ---nie vise me mucilo kad je siriski bio sad kad je doso ove remen koji je siri od onog jebe start jeb* ja njima sve tamo :redface:
--- Kraj citata ---
Taj remen je super. Kako meni i njima još trojici koji imaju remen istih dimenzija na forumu nikome ne cuka? + što je to serijska dimenzija remena.
Meni se identična stvar događala kad sam imao originalne federe na kvačilu. Krene odma i samo cukne kad se razvrti jer kvačilo treba hvatati na okretajima koje želiš, a to štelaš sa jačinom oprugica. Kad su one premekane, skuter kreće na niskim okretajima i cukne kad se razvrti. Okretaje opet štelaš sa rolicama, zato Nikoli sa 8.5 rolicama radi najbolje jer sa tim okretajima auspuh radi kako spada i onda to sve funkcionira kako spada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju