Tehnički kutak > Garaža
SPEEDFIGHT 2 206 WRC BY DRIFTER
zemo323:
--- Citat: ---To su bila vremena kad je skuter bio luksuz nije ga imala svaka kuce kao i danas!!!
--- Kraj citata ---
moglo bi se reci da je danas skuter potreba zbog sugavih cijena goriva. nekad je gorivo bilo jeftinije pa nije bilo potrebe stedit, danas kad se neko vozilo kupuje prvo se gleda potrosnja
strikoo:
Da je tako ljudi bi vozili bicikle. Skuter je cisti luksuz, nista drugo. Eventualno onome tko s njime da ustedi ide na posao, a daleko je za bicikl.
zemo323:
--- Citat: strikoo - 19 Kolovoz, 2012, 17:29:28 ---Da je tako ljudi bi vozili bicikle. Skuter je cisti luksuz, nista drugo. Eventualno onome tko s njime da ustedi ide na posao, a daleko je za bicikl.
--- Kraj citata ---
istina, ljudi dosta koriste bicikl.
Ali tko ima auto koje voli potrosit i koristi ga za svaki dan normalno da mu je isplativiji skuter, pogotovo u primorju-vozi se gotovo cijelu godinu
ivanm:
Mislim da je 2001. Nova sr150 bila 22000kn tak da ak je to stvarno istina onda su ti speedfighti bili abnormalno precijenjeni. Mislim da si morao bit jelen da ga kupis.. Nemoj se ljutiti al fakat je bedasto xD xD
strikoo:
--- Citat: ivanm - 19 Kolovoz, 2012, 17:59:46 ---Mislim da je 2001. sr150 bio 22000kn tak da ak je to stvarno istina onda su ti speedfighti bili abnormalno precijenjeni. Mislim da si morao bit jelen da ga kupis.. Nemoj se ljutiti al fakat je bedasto xD xD
--- Kraj citata ---
Ja sam imao 14 godina. Ušli smo u Forticar i djed me pitao kojeg ću, taj mi se svidio, nisam blage imao ni o čemu, a kamo li o skuterima.
Sad da idem ne bi kupio nikakav skuter, pogotovo ne od 50cc, jer gdje mogu sa skuterom komotno mogu sa biciklom, a kad padne kiša, snijeg, ili treba nekoga ili nešto prevest, sjedi kume u auto pa vozi i toliko o praktičnosti. Ako hoću u zagreb moram mislit hoće li pljusnut kiša ili će skuter zaribat. U ribe ne mogu s njime jer ne stanu štapovi, u trgovinu moram nosit ruksak. Svako brdo ide jedva 50 na sat s time da se po zakonu ni ne smijem s njime voziti više od 50 jer je moped, džabe što sam konj od 26 godina i imam vozačku za moped od 14. Naše ceste su rupe na rupi, udobnost vožnje na njemu je katastrofalna, čak mi je sad u alfi se udobno vozit. Relacija Dugo Selo - Sesvete majke ti mile ispsovo sam se kao kočijaš svaka dva metra.
Meni su osobno ti skuteri fakat bedasti ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju