Tehnički kutak > Garaža

Aerox by nomad

<< < (12/65) > >>

nomad:
Ma grda je ta tablica di god je stavis... dodje mi da ju na kacigu zasarafim  :laughing7:
ako ju ostavim gore onda gubim taj clean look.

MarinM:
onda ti je najbolje ljepo ko ja bez icega i deri  :laughing7: :laughing7:

Grale:
Tablica mora bit di je stavljena tvornički i to je to, da staviš 3 reflektora da svjetle u tablicu na deklu, nije po zakonu i kod pravog radnika na tehničkom nebuš prešel, ko ni kod policajca koji zna radit posel, također nebuš prešel bez kazne.

2mario2:

--- Citat: Grale - 04 Veljača, 2013, 20:25:14 ---Tablica mora bit di je stavljena tvornički i to je to, da staviš 3 reflektora da svjetle u tablicu na deklu, nije po zakonu i kod pravog radnika na tehničkom nebuš prešel, ko ni kod policajca koji zna radit posel, također nebuš prešel bez kazne.

--- Kraj citata ---
to si u pravu, al recimo da ju nakon tehničkog stavi u plastiku ili aluminiski držač i prišarafi na te limiće bude dobro vidljiva, pa "nebi trebao" imat probleme sa organima... a i lijepo je vidjet... frend ima tak u plastičnom držaču ko na autu i prišarafljeno na undertail direkt i nije imao do sad problema nikakvih...

Ridi77:
Napravi ko i ja..ja imam slicni undertail..i imam na deklu tablicu murja me zaustavila vec 3 puta i nikad nista nisu rekli za tablicu, na tehnickom ga moraju sliakt i tablicu zaljepim sa pik trakom za undertail samo onak okrenem ju da je sa oba 2 strane ljepljiva i sam zakeljim na undertail ispod lampe da stoji 20 sec dok ne poslika kad poslika opet stavim dole.. i niko nikad nista..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju