Tehnički kutak > Garaža
Aerox by nomad
nomad:
hej becari, planiram malo uredit zadnji kraj undertail,blatobran... itd. pa bi onda tablicu prebacio dolje na deklo.
Koliko je to legalno,prolazi li to na tehnickom? pretpostavljam da se mora onda kemijat i oko rasvijete za tablicu zbog policije.
Maurini-Tuning:
A trebala bi ti tablica biti na vidnom mjestu kako policija nebi zezala...Na deklu bi to bilo vidno i mislim da nebi trebalo biti problema...Ako se slabije vidi,trebala bi mozda neka rasvjeta,a za tehnicki ti ne znam...
nomad:
Pa i ja mislim da nebi trebalo biti problema, otisao bi ja na tehnicki pitati ,ali ovi kod nas su smotani da boli glava.
kad ih pitas ne znaju nist,a kad dodjes regat onda 100 problema,
Ne bi mi bio problem da ne moram rezat orig nosace od tablice...
2mario2:
mislim da ti neće proći tablica na deklu na tehničkom jer je propisano da mora bit na originalnom nosaču... ja sam stavio prije tehničkog nosač, pa poslije skinuo i vratio tablicu pod rep... a za imat tablicu na deklu zbog policije bi trebao neku diodicu stavit da ju osvijetliš i nebi trebalo bit problema...
nomad:
Cek, znaci moze se skinut nosac tablice? oni sto vire iz undertaya? Sramota za reci ,ali jos ga nisam skidao pa neznam ;D
Jer onda nabacim serijsko sve gore prije rege i bok. A policajcima je bitno samo da se vidi i da je osvijetljena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju