Tehnički kutak > Garaža
Aerox by nomad
nomad:
ima par ožiljaka što od moje nepažnje, što od drugih, al drži se još dobro
trebalo bi malo šarafat, moram opruge u vilici mijenjat, kvalcilo anlasera opet zeza i u auspuhu zvrdna neki lim, trebao bih ga otvorit.
sve u svemu ja zadovoljan sa obzirom što je prošao u ove 3 godine koliko je kod mene.
DajTeh:
Kakav ti je taj S6 auspuh? Lijep je skuter, vidi se da ga odrzava osoba koja gusta u svemu tome.
nomad:
supuh radi odlicno, to mi je trebala biti samo zamijena dok ne nabavim yasuni r
a na kraju je ostao jer sam skuzio da mi bolje netreba. Nije pretjerano glasan, jedino sto kvaliteta izrade bi mogla biti bolja
ali ipak spuh novi kosta 700kn tako da... ima granu iz 2 dijela koju sam na kraju zavario , obojat ga moras ponovo dok je novi jer ce prohrdjat inace brzo
Mislim da je to najjaci spuh sto mozes kupit a da nije reza, cak ga nebih ni preporucio za serijale,ispusna grana je taman promjera kao i izlaz na streetrace-u i zajedno rade jako dobro.
nomad:
Nabavio malossi primar 14/42 :toothy10: polovan po super cijeni pa reko da probam i to...
setup prijenosa nisam dirao, sasvim druga prica , jedino sto se cuje malo prijenos ali boli me uvo jer stari primar necu vracat sigurno.
Moram probat malo naspanat opruge na kvacilu , samo u startu mu fali malo okretaja.
Corector:
Mora bit malo slabiji start jer ti duze zvono klize, ali iskompenzirati ces ti to :icon_thumright: Jel ima vece krajnje na vidiku osim sto je mirniji u voznji?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju