Tehnički kutak > Garaža
Aerox by nomad
nomad:
ma ja mislim da za te pare nemos bolji kit kupit,u tom rangu
nema veze sto je jedna karika, ali obavezno na 12mm bolcnu.
imao sam ga prilike vozit i osjeti se da ima malo vise snage, razvrti se se lakse ali naspram streetrace mala je razlika i neisplati mi se to nikako sada.
ljubo46:
ma ta karika za njega je đabaleze... :icon_biggrin:
ali to je alu to je dobro.. ima to jedno 12ks?
nomad:
pa ja mislim da 12-13ks bi se dalo iz njega izvuci sa odgovarajucim setupom.
ako ces ga slagat da traje a ide dobro yasnui city 16 je taman za njega.
vidim da su neki odvrtili i po 20.000km bez otvaranja, zamjenis kariku i iglicasti i deres dalje.
jbg. to je na samoj granici do midracea, a jednom ako predjes preko onda nema kraja :)
a neki max. bez turpijanja bi bio c16 i karb 21 ali to onda vise nije za svaki dan pila.
nomad:
Male pripreme za sezonu su pocele...
Prikupljanje dijelova uglavnom :)
Za ovu sezonu sam odlucio uzeti Stage6 street auspuh, da vidim ako ce to sljakat, ako budem zadovoljan mozda i ostane.
Promijenio sam kuplung jer onaj stage6 pro nije ni za k... nikad vise teska i troma stelajuca kvacila. Uzeo sam dr-ov koji je slican serijskom ima malo duze pakne i jos je laksi.
Ovaj vikend sam se isao malo provozat pa su odmah problemi poceli :)
Procurio mi je kocioni cilindar od prednje, pa se sada sa time zamaram.
Nabava drugog polovnog mi je bila u zadnjem planu . pa sam pokusao nabaviti reparacijski set,
Nakon visestanog mucenja ovih u Yamaha servisu dosli smo do zakljucka da se moze kupiti samo kompletna pumpica.
pa je i ta opcija pala u vodu jer nova kosta 800kn sa popustom. :sad3:
No nije mi vrag dao mira pa sam je isao svejedno rastavit...
i skuzim da su iznutrice iste kao u KTM-ovih modela jer sam mijenjao na svom jednom davno ;D
Posto je cilindar kao novi jos odlucio sam nabavit set, kosta 130kn orginalan brembov pa cu sredit onda i prednju i zadnju.
ljubo46:
cek sad budeš uzeo reparatur set za pumpicu?
gdje tog ima?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju