Tehnički kutak > Garaža
Aerox by nomad
Grale:
Neznam jesi čuo uživo yasuni?
Daleko od toga da je tiši od konkurencije, ali nije ni on tih, ko ni svaki rezo spuh dok se zavrti.
Nije sad ni yasuniev top nekaj posebno, jednostavno ima veću površinu rupa pa više buke ode u vunu nego van.
A koda je kvantna fizika napravit takav top, ako imaš volje se zajebavat i imaš znanja i alata, samo naprijed.
Evo kak izgleda perforirana cijev na yasuniu(sad neznam dal je to baš yasuni,ali na takvu je foru):
zrakoplovac:
je,to je yasuni :icon_thumright:
grale,nije yasuni tih,već je prihvatljivo glasan :toothy12:
a kaj se topa tiče,preciznost izrade je vrhunska naspram recimo jednog gianellia koji zgleda ko da su deca delala u vrtiću :drunken_smilie:
nomad:
cuo sam ga uzivo, i dosta je tisi.
na replici sam isto prosirio te rupe tako, i stavio celicnu vunu pa staklenu, i smirila se za jedno 20%
ali jos se dernja, ma yasuni je zakon... povadis blokade i nemas sta cackat po njemu vise.
Gledao sam da napravim novi top, koji bi bio jos malo duzi i veci fi i kopirati od yasunija ovo sto kazes.
Ali to kad dodje zima i ubijanje od dosade ;D treba se vozit sad, dodje zima dok trepnes.
Tomi_ZG:
Nemoj kupovat nikakav drugi top,napravi ovak,proširi sve rupe na perforiranoj cijevi na fi4 ili ak ima mesa na fi5,zatim rasporedi po cijevi jednu žicu za pranje suđa i preko nje novu kamenu vunu,ja sam tak napravil neki dan na zx topu i razlika je drastična.
nomad:
Evo jedna brzinska fotka... gotov napokon, i zadnji blatobran sam slozio sto sam sutao cijele zime po radioni :)
poslikam sve sljedeci tjedan, kad registiram to prdekalo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju