Tehnički kutak > Garaža

Aerox by nomad

<< < (25/65) > >>

SrkiB94:
Da nije odgovor "bezolovni"   :frajer:

nomad:
uspio  :toothy10:

Grale:
Koja reklama foruma, oš vidjet topic, moraš se regat :icon_biggrin:

Nego, imaš na centru i obične verzije tih BGM-ovih karbova, jeftiniji su 10 eura,razlika je vjerojatno u toj rejsing čašici, i u čemu još neznam jer ih nisam baš proučaval previše.
Isti je setup.
I da, ako misliš mjenjat iglu, bilo bi dobro i ostatak karba, tj. prekopirat cijeli serijski setup te verzije, pa doštelavat s glavnom diznom.

cvele60:

--- Citat: Grale - 13 Svibanj, 2013, 21:03:41 ---Koja reklama foruma, oš vidjet topic, moraš se regat :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
E jbg  :icon_biggrin: zaboravio sam na to...al to je zbog par podforuma koji su vidljivi samo clanovima...ostalo je dostupno...
Ma kopije su u sutini ok,najvaznije je da se orginalne dell dizne ,igle , plovci i ostalo idealno uklapaju..
najveca mana su losi nivoi goriva u casici al to se da srediti...
BGM mi deluje ok a i postavka unutar njega je odlicna...

nomad:
@grale , da setupi su isti i obican i race verzija,
 ovaj race mi se vise svidja sto ima gore kapicu sa navojem pa je lakse iglu mrdat a i oni plasticni poklopci vole puknut.
sto se setupa tice isao bi na isti koji je u s6 pakiranju taj se svima pokazao dobar bas zbog AU atomisera

@cvele , to sam i ja skuzio da na svim tim kopijama je vecinom plovak/igla problem nebitno koji model.
a i pwk bgm verzija je poprilicno popularna.

ma riskirat cu sa bgm , ne moze on bit toliko los koliko ja mogu bit uporan  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju