Tehnički kutak > Injection

Reperacija pumpe goriva

<< < (3/10) > >>

Grale:

--- Citat: Chupsy - 02 Listopad, 2012, 21:54:13 ---klipić koji je po meni veći problem nego sami motorić pumpe

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
motoric zadnji ode,a problem kod pumpi je i zaprljanje kontakata koji dok se pociste,pumpa radi ko nova

narent:

--- Citat: Lenko - 15 Kolovoz, 2012, 21:02:45 ---Meni je majstor uspešno odradio. Ja gledao !

--- Kraj citata ---

Nema šanse,to nije taj el.motor,ovaj je puno manji,lakši sve dimenzije pogrešne,ne paše.Drugo nema ekscentričnu osovinu i vjerojatno nema kuglični ležaj dobre kvalitete.Ja sam moju rastavio i otišao je kolektor.Nema popravka el.motora bez tog malog djelića.Provjereno.

luna500rr:
ja sam vidio di ode samo jedan namot na rotoru motorica..das kontakt cujes motor di vrti, spojis ga na bateriju on vrti...al skuter ne radi i ocitava gresku na pumpi...

Lenko:
Upravo radim na jednoj pumpi gde je motor ok, ali se osovinica i ostali sklop ne gađaju...verovatno se ishabale plastike...to govorim jer pored motora ima i drugih kvarova...prljavština, ishabanost, kontakti...a već sam je remontovao pre 3-4 meseca...

steeef:

--- Citat: Grale - 15 Kolovoz, 2012, 21:12:55 ---godinu dana stara pumpa plaćena 150 €,prdnula jučer...
rastavljao ju nisam još
hvala Lenko :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

al ja jesam...kolko dugo vozis na reparisanoj pumpi?  :icon_biggrin:

koja plastika je otisla?kak se plastika i osovina ne gadjaju?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju