Ostalo > Motocikli
ktm lc4 640 2002.g
DeLUX:
ktm 525..klip, cilindar, ventili, federi, vodilice, gumice, vodena pumpa, svi dihtunzi, obrada glave, ležajevi bregaste ( uglavnom sve u glavi novo ako sam zaboravio koju sitnicu ), svjećica, filteri, ulje i posao bez ikakvog popusta
SixPack:
--- Citat: DeLUX - 13 Kolovoz, 2012, 09:13:23 ---ktm 525..klip, cilindar, ventili, federi, vodilice, gumice, vodena pumpa, svi dihtunzi, obrada glave, ležajevi bregaste ( uglavnom sve u glavi novo ako sam zaboravio koju sitnicu ), svjećica, filteri, ulje i posao bez ikakvog popusta
--- Kraj citata ---
A 525 je... šta EXC, je to mašina kao u SMR-a, samo malo manje naturpijana? A hebiga, o njemu ne znam baš puno :dontknow:
A gle, puno je to para, jako puno kad uzmeš u obzir da cijela mašina sa LC4 dođe nova cirka soma i pol €. Za te pare ja napravim komplet generalnu na autu+kupim novo kvačilo :toothy11:
Pa šta je bio neki crash,cvik ili se mora da je "cijelu glavu" morao mijenjati... :icon_scratch:
DeLUX:
kad mjenjaš klip i cilindar, a neznaš kolko glava ima sati onda je najbolje i tamo sve zamjenit..
šteta da ti pukne feder ili nešto pa da sjebe novi klip i cilindar..
kad pogledaš i je i nije puno para, računaj da klip i cilindar za taj motor koštaju 2800kn, a kit za skuter isto tolko onda malo razmisliš..
na autu je sigurno jeftinije kad auto nije tolki LUXuz ko motor :D
ja sam sam dao usporedbu onome šta je drnda napiso i ne vjerujem njegovim ciframa :toothy11:
Drnda:
vjerovao bi da vidis. najzalosnije je sto mu skoro svatko tko nema novi motor ili garanciju idu na servise.. i ama bas svaki blok je od ulja nakon njega
SixPack:
--- Citat: DeLUX - 13 Kolovoz, 2012, 12:58:18 ---kad mjenjaš klip i cilindar, a neznaš kolko glava ima sati onda je najbolje i tamo sve zamjenit..
šteta da ti pukne feder ili nešto pa da sjebe novi klip i cilindar..
kad pogledaš i je i nije puno para, računaj da klip i cilindar za taj motor koštaju 2800kn, a kit za skuter isto tolko onda malo razmisliš..
--- Kraj citata ---
Da, da, potpuno te razumijem što hoćeš reći... A to je sranje kod tih "ready to race" mašina, moraš voditi računa o svakom klincu, jedna glupost od tako reći 30kn ti povuce stetu za soma i pol eura ::)
Ne bi se baš složio za ovo s kitom... Base termo grupa za AC ti je oko 100-tinjak €, samo klip za ktm je cca 200€, a gdje je ostalo, s tim da ne pričamo o glavi i njenim elementima+nek su neki elementi od titanijuma... :toothy11:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Kolovoz, 2012, 13:05:18 ---najzalosnije je sto mu skoro svatko tko nema novi motor ili garanciju idu na servise.. i ama bas svaki blok je od ulja nakon njega
--- Kraj citata ---
A vjerujem da, al te ovo gore fakat nisam razumio sto si htio reci :toothy11:
A hebiga, malo tko zna raditi i slagati 4t kod kuce, pa gdje će nego kod mehaničara :icon_biggrin:
Zato ja uvijek kažem, ako su džepovi prazni i ne misliš šarafati (ili nemaš blagog pojma), bjež ća od toga, vreća bez dna, a serviseri kad vide takve :jerk: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju