Tehnički kutak > Tuning skutera

Lunu Vision - koji kit staviti ?

<< < (2/5) > >>

IceMan:

--- Citat: ratz_hell - 05 Kolovoz, 2012, 11:51:42 ---e da zaboravio sam napisati da imam auspuh polini funky ,odlican mi je , to nebi minja , nego koju diznu bi triba stavit ako bi ostavio serijski karb, a igra mi i potrosnja nebi bas volio da pije 5l a i ovako serijala mi je pila oko 3.5l a citao sam po forumu da neki 70ccm toliko piju , i dr. evo stavit ,mislim onako laicki da bi to trebalo ic relativno ok a i da bi se to dalo ustelat da nepije puno, jer bi ipak ostavio serijski karbv...neznam a variomat bi mozda uzimao rms ili tako nesto ,ali ne sada, sada mi je cilj osposobit skuter da mogu vozit do kraja ljeta jer ovdje di ja zivim bez skutera je samoubojstvo, autom nemogu maknit...

--- Kraj citata ---
ti bi htio da ti motor ide a da ne trosi :nono:
stavi lipo 17,5 karb da si miran, bolje ce ici i manja je vjerojatnost da ce zacvikati  :icon_thumright:

ratz_hell:
koliko mogu ocekivat potrosnju sa 17,5? ajmo drugu opciju vidim ove na mojskuter trznici od 50ccm kitove koji bi mi se njavise isplatio uzet jeli ima neka razlika medju njima? jer dosta variraju i cijenom , ima neka razlika?

stunt_master:
A trosio bi 5-6 L  :dontknow: sta bi ti da ide na zrak ....

Ako imas nesto para uzmi sta su ti rekli od kita do variomata sve i to postelaj i mran si  :icon_thumright:

a skut ce t ic duplo bolje...

ratz_hell:
ma nema mi onda skuter svrhu ako mi toliko pije, nista ostajem na 50ccm onda ,moze mi ko savjetovat koji da 50ccm klip i cilindar uzmem , a ostatk cu investirat u neki variomat i kuplung...

Mikac21:

--- Citat: ratz_hell - 05 Kolovoz, 2012, 12:20:37 ---koliko mogu ocekivat potrosnju sa 17,5? ajmo drugu opciju vidim ove na mojskuter trznici od 50ccm kitove koji bi mi se njavise isplatio uzet jeli ima neka razlika medju njima? jer dosta variraju i cijenom , ima neka razlika?

--- Kraj citata ---
te od 50ccm kiteve ti se neisplati uzimati,rađe si onda uzmi termogrupu od aeroxa za 300-tinjak kuna kao novu i vozi se opet normalno i stavi samo polini funky i to je to  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju