Općenito > Generalno o skuterima

stelanje smjese like a boss

(1/2) > >>

giannelli:

--- Kod: ---http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?212758-Piaggio-Zip-11-5hp-10-800rpm
--- Kraj koda ---

pogledajte sto ovaj mali zipac ima. jako zanimljiva stvarcica, zanima me ima li ovo kod nas? je li se tko susreo s tim?

Johnny iber:
1. Skuter je perverzno cist, istina da je novi.....
2.Tu stvar treba dofurat kod nas da se to malo bolje prouci... i naravno sve rastavit do zadnjeg komadica da vidimo kako to radi...
Jesmo li balkanci ili nismo  :toothy9:

giannelli:
bili s ovim skuter  kod tehnickog morao na eko test?  :1think:

:toothy12: :toothy12:

al stvarno da ovo kosta oko 40€ bio bi must have.  :toothy3: mada mislim da je prije oko 100€

igor.sb:
imao je nenad egt mjerac plinova, imas tocne mjere na koliko mora biti postavljena sonda u grani auspuha bla bla, tocne temperature, koje su se pokazale upitne pa malo cilindar cvik cvik napravi

da skratim pricu, zaboravi, stelas skuter po sluhu i boji  :dontknow: :dontknow:

giannelli:
100 ljudi 100 cudi.
po prici ovog australca, njemu se pokazalo dobro. sad opet, on vozi phbg 21 85 dizna i gljivu. na c16. jos k tome svemu ac. opet ako je imo w16 iglu, koja je bogata mozda je i moguce. ja sam imao mhr replicu + touring i takav phbg 21 sa w16 i 78 glavnu diznu sr je bio odvozio tako 30000km. al opet dole je druga klima ovo ono..

da nije njemu cviknuo?  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju