Tehnički kutak > Garaža
gilera runner by neven92
Marekk:
--- Citat: neven92 - 19 Rujan, 2012, 19:05:51 ---
--- Citat: Groš - 19 Rujan, 2012, 18:42:54 ---Diznaa 82 na karbu 19 je prevelika!! Dizne od 80 do 85 se stavljaju na frgu 17,5 s kitom i spuhom! A ti imas 19....probaj diznu oko 72...javit ce se neko ko ce potvrdit moje savjete,jer sam slagao skuteve s tim kitom i origigi karbom...ti na 19 mm ciljaj od 70 do 78.! A ako stavljas 12 mm..oko 85 diznuu
--- Kraj citata ---
na 12 nema sanse 85....isprobana,i 82 i sad na kraju 75 s kojom super ide i vuce i sve al opet,100-105 po satu i pocne na sekunde gubiti gas....pa to vec valjda nije zbog fergazera...pa nema piaggio zablokirani cdi,koji je to vrag....
--- Kraj citata ---
si preradil airbox?
neven92:
prosiril sam rupu onu glavnu malo,a blokade nema u airboxu....pa nemrem najti tocno upute za ovaj airbox kak preraditi..necu nis prevec da si ga ne zeznem bezveze
Groš:
Reko sam ti da trebaa manja...;-) ako jos malo gubi snagu...pikni 73 diznu...
neven92:
ova je savrsena tak,neke drugo me zeza....ni 80 pa gpsu to nije,77 sam izmjeril,i sad sam se malo vozil i ponekad se ne pocne gusit a ponekad da,i stanem sad doma i neke se jako cuje kod magneta...ko da struze nesto...popodne radim pa bum sutra to pregledal....imam osjecaj da me opet semering onaj zeza ,ili se magnet otpustil,ili kajla mozda...videl bum sutra....jer tocno odredjene okretaje ulovi i kad bi se trebal razvrtiti kak spada onda se gasi....
Groš:
Hmm...da nije lezaj propisao na strani magneta? Il mozda namotaji zezaju...pogledaj pa vidi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju