Tehnički kutak > Garaža
gilera runner by neven92
neven92:
iznenađenjima nikad kraja....unutra je variomat od TGBa :drunken_smilie: ja sam gledal i nisam mogel vjerovat....i sad sam probal bez filtera ,samo s praznim airboxom i skuter je odmah zakuhal ,temperatura u nebesa se digla....jel to zbog toga ili koji mu je vrag? :icon_scratch: drugo nis nisam diral,samo sam rolice promjenil i probal tak bez filtera je po svjecici izgleda da je malo prebogata smjesa pa mi se zato gasi na ful gasu...neznam,sutra konacno imam slobodno popodne pa bum valjda to postelal...al sad me ovo kuhanje jebe,skupa s TGB variomatom :toothy12:
Marekk:
--- Citat: neven92 - 17 Rujan, 2012, 19:42:04 ---iznenađenjima nikad kraja....unutra je variomat od TGBa :drunken_smilie: ja sam gledal i nisam mogel vjerovat....i sad sam probal bez filtera ,samo s praznim airboxom i skuter je odmah zakuhal ,temperatura u nebesa se digla....jel to zbog toga ili koji mu je vrag? :icon_scratch: drugo nis nisam diral,samo sam rolice promjenil i probal tak bez filtera je po svjecici izgleda da je malo prebogata smjesa pa mi se zato gasi na ful gasu...neznam,sutra konacno imam slobodno popodne pa bum valjda to postelal...al sad me ovo kuhanje jebe,skupa s TGB variomatom :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa kaj nema svaki piaggio TGB, i na mojem je isto serijala TGB. Mislim da i zadnje polutke il isa mse zeznul :icon_thumright:
neven92:
je upravo sad sam i ja saznal da ima tgb,pa jos to nikad nisam cul ni procital nigdjee :dontknow:
Grale:
i zvono također...si ozracil sistem?
neven92:
jesam,pa vec se par dana vozim i stalno sve super i sad kak sam rastavil filter i vratil ovak pocel je kuhati...malo bezveze,nis drugo nisam diral,vode ima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju