Tehnički kutak > Garaža

gilera runner by neven92

<< < (12/38) > >>

Marekk:

--- Citat: neven92 - 15 Rujan, 2012, 16:43:32 ---sve rijeseno,sve pase,evo tu rupu budem opet zacepil onda ,pa budem bez toga,jos ne kuzim koju to funkciju ima   :toothy11:

a sad ,s kojom diznom bi otprilike pocel stelanje na 19 karbu ,imal ko kaj slicno pa da veli  ?

--- Kraj citata ---

taj pipac mali na glavi služi za šlavić koji ide na fergazer (drugi ide odozdola s crijeva plastičnog) i grije fergazer. pošto ferga tvoja nema grijanje nek samo serijski imaju, onda se napravi bypass, spojiš s glave samo dolje crijevo.

no vidim da si složil, lijepo bu to išlo, i ja sam se odlučil ke bum nakraju složil, tak da drugi tjedan naručujem  :headbang:

neven92:
tak sam si i mislil da je za grijanje karba....to mi netreba....  a na 12ici to nebi bas bilo preporucljivo voziti a   :toothy11:  neda mi se sam raditi mjesavinu,a ova moja 19ica nema ulaz za ulje   :hmh: 

marek aj konacno da si se odlucil,valjda bu i na tome ostalo   :icon_biggrin:

Marekk:

--- Citat: neven92 - 15 Rujan, 2012, 17:20:57 ---tak sam si i mislil da je za grijanje karba....to mi netreba....  a na 12ici to nebi bas bilo preporucljivo voziti a   :toothy11:  neda mi se sam raditi mjesavinu,a ova moja 19ica nema ulaz za ulje   :hmh: 

marek aj konacno da si se odlucil,valjda bu i na tome ostalo   :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

to je fora kad sai sam moraš delati mešavina, bar znaš da voziš 2t makinu, a ne pussy fart 4t mašine :toothy12: :toothy12:

Ma još se ja stignem predomisliti, gde je još četvrtak da naručim  :toothy12: :toothy12:

Sonny br.11:

--- Citat: neven92 - 15 Rujan, 2012, 17:20:57 ---tak sam si i mislil da je za grijanje karba....to mi netreba....  a na 12ici to nebi bas bilo preporucljivo voziti a   :toothy11:  neda mi se sam raditi mjesavinu,a ova moja 19ica nema ulaz za ulje   :hmh: 

--- Kraj citata ---
bolje je da si sam slažeš mešavinu, ovak ak ti pumpica zažteka ode se u kr

neven92:
evo slozeno,skuter leeeeti a jos su one teske rolice gore i fergazer nepostelan   :icon_biggrin:  sad sam bil na probi,stavil sam za pocetak 82 diznu,i onak,ide ok s obzirom na rolice al kad drzim ful gas na oko 100 po satu mi se pocne gusit,gasit...valjda je premala dizna onda.... svjecica mi je bila  svjetlo crna,polako ko da na bijelo vuce...stim da nisam diral vijak smjese ,ni iglu ni nis...bumo vidli sutra kaj i kak bude  ,al sam bas zadovoljan sad   :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju