Tehnički kutak > Garaža
gilera runner by neven92
2mario2:
--- Citat: andrej.samoborec - 25 Kolovoz, 2012, 20:41:29 ---ma skini naljepnice,uzmes neku jeftinu poli pastu i nist se nebude vidlo od tih naljepnica....
--- Kraj citata ---
istina to s pastom... imam ju ja doma... made in germany, pa si budeš zel kad bumo složili moj Rox... :frajer:
neven92:
evo stigel danas kit,trophy ide gore....samo da nađem karike negdje,ak ne onda bum prek webshopa narucil....ima koja trgovina ddi se to odmah moze nabaviti? zna ko?
Sonny br.11:
--- Citat: neven92 - 30 Kolovoz, 2012, 15:01:29 ---evo stigel danas kit,trophy ide gore....samo da nađem karike negdje,ak ne onda bum prek webshopa narucil....ima koja trgovina ddi se to odmah moze nabaviti? zna ko?
--- Kraj citata ---
u oroslavlji negdje ima gdje prodaju karike kojekakvih mjera
neven92:
kad bi ja jos mjere znal :toothy11: al opet mi nis ne znaci,treba biti ducan bas s djelovima oriđiđi jer kupim karike al nemam brtve opet...nema veze,onda bum pricekal drugi tjedan pa narucil prek webshopa,kaj sad,ko ceka taj doceka :icon_biggrin:
Sonny br.11:
--- Citat: neven92 - 30 Kolovoz, 2012, 23:09:48 ---kad bi ja jos mjere znal :toothy11: al opet mi nis ne znaci,treba biti ducan bas s djelovima oriđiđi jer kupim karike al nemam brtve opet...nema veze,onda bum pricekal drugi tjedan pa narucil prek webshopa,kaj sad,ko ceka taj doceka :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nek to ti bu najbolje :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju