Tehnički kutak > Garaža
gilera runner by neven92
neven92:
ma i ide ok,ja sam zadovoljan ,samo nek potraje :toothy10:
Josip:
--- Citat: neven92 - 17 Listopad, 2012, 20:47:21 ---a kolko losije mi moze ici sad skuter ak je to malo pomaknuto sve?
--- Kraj citata ---
moze ic jedino bolje, i desno ti je orginal klip od trofija dok ovaj ljevi nije, trebao si samo te kanale obrusit tako da su skroz otvoreni kad je klip u DMT
Marekk:
Samo kaj ti nije bilo ispativije zeti onda novog Dreva? ;D Prodaš starog trophija ili čoveka "prisiliš" da vrati pare? :icon_biggrin:
Grale:
--- Citat: Marekk - 18 Listopad, 2012, 12:49:46 ---Samo kaj ti nije bilo ispativije zeti onda novog Dreva? ;D Prodaš starog trophija ili čoveka "prisiliš" da vrati pare? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
To sam ja i rekel,za 300 kn više,al dobiš bar assojev oriđiđi klip i ak cvikne moreš ga bušit...
A ovaj trofi je već na 49 i kakav je klip u njemu sad opće?
neven92:
ma dok to sad tak sve funkcionira ostavil budem tak,necu vec racunati kaj mi je isplativije jer bum poludel :toothy12:
skuter sad fino radi,vozim se i boli me kulac :icon_biggrin: trebal sam al mi se nije dalo cekati,a ovo je takoreci novo ,a i htel sam usporediti da vidim u cem je fora.... :) neam pojma ciji je klip,ja mislim da je isto asso werke il kak se vec pise.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju